aanimaljat

Toimistosissit Taikavoimissa – Sointukylpy, luento ja Pore Catering

Toimistosissit ammattilaisverkosto vieraili marraskuussa 2022 Taikavoimissa rentoutumassa ja tutustumassa tapahtumapalveluihimme. Meitä oli Taikavoimien tilassa 20 ihmistä.

“Taikavoimat on se hubi, joka tarjoaa jaksamisen ja hyvinvoinnin palveluita. Rautainen tapahtuma- ja markkinointialan kokemus uudistetulla sisällöllä mukaanlukien sosiaalinen vastuu (lapset). Arvot ja merkityksellisyys tärkeitä itselle.”
Toimistosissien jäsen

Taikavoimien tapahtumapalvelut

Taikavoimien kautta tuomme ja luomme tietoisempaa arkea myös yrityksiin. Taikavoimien Heidillä on pitkä kokemus tapahtumamarkkinoinnista. Hän pyöritti Eventgarden tapahtumatoimistoa vuoteen 2017 saakka vastaten tuhansista b2b tapahtumista. Taikavoimien kautta haluamme tuoda yrityksille uuden ajan hyvinvointia. Tarjoamme mielellämme yrityksille ja tapahtumatoimistoille sisältöä tapahtumiin.

Taikavoimien oma pieni pesä löytyy Mannerheimintie 162 osoitteesta Helsingissä. Sinne mahtuu Sointukylpyyn 12 henkilöä ja luennoille 20 henkilöä.

Yritys voi kantaa yhteiskuntavastuuta Lapsen valo Ry:n hyväksi

Yritys voi myös toteuttaa yhteiskuntavastuutaan kanssamme. Voimme sopia tapahtumasta, jonka tuotoista osa ohjataan Lapsen Valo Ry:lle: Lapsen Valo Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lasten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää lapsille perheineen leirejä, tapahtumia, koulutusta ja tukitoimintaa. Palvelumme on suunnattu perheille, jotka haluavat edistää tietoista läsnäoloa, parantaa tunnetaitoja sekä syventää luontoyhteyttä.

Toimistosissit vastasivat: Mikä fiilis sinulle jäi tästä tilaisuudesta? 

 • Rentouttava, mieltä avaava kokemus.
 • Piristynyt, upeaa vaihtelua ja kiva rentoutuskeino.
 • Sointukylpy oli voimauttava, tilaisuudessa luottamuksellinen ilmapiiri, jossa sai jakaa kokemuksiaan ja saada tukea, luento herätti ajatuksia puolesta ja vastaan.
 • Tuhtia asiaa, mutta sitä olisi kuunnellut mielellään lisää.
 • Tosi ihana kokonaisuus, mitään en lisäisi tai ottaisi pois.

Äänimaljarentoutus yritysten ohjelmaksi

Toimistosisseille Heidi ja Piia ohjasivat hermostoa rauhoittavan sointukylvyn. Äänimaljarentoutus koettiin sopivana sisältönä yritysten virkistyspäiviin. Me Taikavoimissa kannustetaan yrityksiä panostamaan henkilökunnan hyvinvointiin. Yksittäisten tapahtumien lisäksi säännöllinen sointukylpy yrityksen omassa tilassa voisi olla vaihtoehto esimerkiksi kuntosaliharjoittelulle. Sointukylvyn pystyy yhdistämään hienosti joogaan.

Heidi ja Piia ohjasivat rentouttavan sointukylvyn.

Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn vaikutuksia:

 • Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen.
 • Äänivärähtelyt huuhtelevat kehon jokaista solua ja tasapainottavat energian virtausta kehosta.
 • Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu.
 • Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy.
 • Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille.
 • Hermosto ja lihakset rentoutuvat
 • Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon ”taistele tai pakene” -reaktiot laantumaan. 

Luento jaksamisesta ja palautumisesta

Yhteistyökumppanimme Paula Heinonen Ole Vapaa valmennusyrityksestä piti luennon sekä ryhmämeditaation. Teemoina käsiteltiin palautumista, irti päästämistä sekä työssä jaksamista. “Me uskomme, että jokaisella on sisällään rakkaus, mutta heidän on ehkä ollut mahdotonta nähdä sitä aiemmin. Autamme ihmisiä löytämään ja sytyttämään uudelleen valon sisällään. Autamme heitä luomaan elämäänsä rakkauden, vapauden ja hyväksynnän kautta. Teemme tämän yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa tuottamalla monipuolista hyvinvointia ympärillemme ja samalla autamme muita eteenpäin omalla polullaan.” Ole Vapaa valmennuksia voi tilata Taikavoimien kautta.

Paula Heinonen puhuu työssä jaksamisesta.

Herkkuja Pore Cateringin tyyliin

Pore Catering on iloinen, notkea ja energinen Event Food -yritys Helsingin Etelärannasta. Olemme palvelleet yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä, sekä olleet osana tapahtumatuotantoja jo vuodesta 2006.

Pore cateringin herkkuja.
Pore Cateringin Titta koristelee Kettu karkki glögejä.

Toimistosissit kommentoivat

“Hyvinvointi ja jaksaminen on päivän sana. Lapset ja nuoret uupuvat, eikä me aikuisetkaan koulutetut tahdo enää jaksaa ja palautua. Energisoivat tilaisuudet jatkoon, aluksi teoriaa ja sitten itse kokeilemaan myös energisoimista ei pelkästään ohjaajat, kenties taidetekemisen ja liikkumisen (ei extreme) kautta.”
Toimistosissien jäsen

“Kaikki osiot olivat todella mielenkiintoisia. Olisi mahtavaa, jos tulisi vaikka sointukylpyryhmä esim. parin kuukauden välein.”
Toimistosissien jäsen

“Erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjänä sain uusia ideoita esim. henkilöstöpäivän järjestämiseen.”
Toimistosissien jäsen

Yhteydenotot: heidi@taikavoimat.fi / 0504391075

Lue lisää tapahtumapalveluista.