Piia heinonen

Vyöhyketerapeutti
Sointukylpyohjaaja
Doula

Lue Vyöhyketerapia sivuilta Piian palveluista.

Olen Piia Heinonen, 45-vuotias innostunut Tunnevyöhyketerapeutti, Doula sekä Sointukylpyohjaaja Helsingistä. Olen valmistunut Kairon instituutista vuonna 2015 ensiksi moderniksi vyöhyketerapeutiksi ja 2022 Tunne vyöhyketerapeutiksi. Sointukylpy ja äänimaljahoitoja olen opiskellut Peter hess instituutissa sekä Enkelikartanossa ja valmistunut sointukylpyohjaajaksi 2020.

Vyöhyketerapia auttaa voimaan paremmin

Olen erityisen kiitollinen siitä, että olen saanut auttaa jo monen vauvan taipaleen alkuun sekä tukea vyöhyketerapian kautta monia voimaan paremmin, aikuisia, ja lapsia. Intohimoni ja taitoni ovat auttaneet minua löytämään tehokkaita tapoja auttaa mm. monia vauvaperheitä haasteiden keskellä. Haasteet ovat olleet pääsääntöisesti stressiä muuttuneesta elämäntilanteesta, siihen sopeutumisesta kaiken sen uudenkin ihana keskellä. Lisäksi haasteet ovat myös unen kanssa kamppailua, vatsavaivoja vauvoilla sekä esimerkiksi synnytyksestä palautumisessa.

Erilaiset luontaishoidot ovat intohimoni, ja vietän vapaa-aikaani usein tutkien erilaisia tapoja auttaa itseäni ja muita voimaan aina vaan paremmin. Luen ja meditoin vapaa-ajallani paljon ja vietän aikaa lasteni kanssa.

Luonteeltani olen avoin ja innokas oppimaan uutta. Uskon vahvasti tiimityöskentelyn voimaan ja nautin uusista haasteista, jotka auttavat minua kasvamaan ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.

Jos haluat keskustella vyöhyketerapiasta tai doulaamisesta, ja sopisiko se sinulle, niin voit olla yhteydessä sähköpstitse tai puhelimitse. Olen aina avoin uusille kontakteille. Teen sointukylpyjä tilauksesta ryhmille sekä säännöllisesti Taikavoimien tilassa. Sointukylpy hoito tai konsertti on ihana tapa palkita esimerkiksi yrityksen henkilökuntaa tyhy-päivänä tai ottaa osaksi työhyvinvointi rutiinia.

Yhteydenotot: alkujahoidot@gmail.com , p. 0407654078

Kiitos, että luit esittelyni. Toivottavasti saamme mahdollisuuden jutella lisää pian!

Ystävällisin terveisin, Piia

Doulaamassa Taikan synnytyksessä 13.9.2018.

Lue synnytystarina doulan näkökulmasta.