heidi-ekholm-talas

Heidi Ekholm-Talas

Taikavoimien perustaja
Brand Marketing Specialist
Yrittäjyys- ja markkinointivalmentaja
Energiavalmentaja
Äänimaljahoitaja
Sointukylpyohjaaja

Henkinen polkuni alkoi jo teini-iässä, kiinnostuessani Astrologiasta, rajatiedosta ja kristalleista. Työskennellessäni markkinointiviestinnän ja tapahtumien parissa yli 20 vuoden ajan jäi henkiset asiat vuosiksi sivummalle. Olen aina ollut hyvin intuitiivinen ja selvätietoisuuteni on kehittynyt erityisesti viime vuosina. Koko elämäni olen käynyt vaihtoehtohoidoissa saaden apua mm. vyöhyketerapiasta ja energiahoidoista hyvinvointini tueksi. Meedioiden palveluita olen käyttänyt säännöllisesti vuodesta 2010.

heidi ekholm-talas
Kuva: Henri Sinisalmi

Aktiivinen valmentautuminen alkoi 2017

Vuodesta 2017 palasin aktiivisesti henkiselle polulle. Aloittaessani valmennuksen purkaen tunne- ja energiakehon tukoksia pääsin meditoinnin maailmaan kunnolla käsiksi. Aloin käymään säännöllisesti Energiahieronnassa sekä Energiaterapeutilla. Vuonna 2020 sain kohdunpoistossa vakavan leikkauskomplikaation hoitovirheen johdosta ja se osaltaan johti uupumukseen. Energiaterapiasta oli suurta apua toipumisessani.

En ollut ajatellut kuitenkaan millään tasolla ryhtyä tekemään hoitotyötä itse. Universumi kuitenkin johdatti minut Energiaterapeuttini Marianna Soverin Energiavalmentaja koulutukseen vuonna 2021.

Tiibetiläiset äänimaljat

Pian löysinkin itseni Tiibetiläisen äänimaljahoitajan ja sointukylpyohjaajan kurssilta Enkelikartanosta ja palaset alkoivat loksahtelemaan paikoilleen. Äänimaljat auttavat minua rentoutumaan ja parantavat syvän unen määrää. Haluan tuoda äänimaljojen vaikutuksen suuremman yleisön tietoisuuteen. Erityisen lähellä sydäntä on tarjota lapsille sointukylpyjä.

Lue lisää ja katso hinnat Sointukylvystä ja äänimaljahoidosta.

sointukylpy kokemuksia
Kuva: Henri Sinisalmi

Energiavalmennus

Lähdin Energiavalmentaja koulutukseen puhtaasti kehittämään itseäni, vahvistamaan intuitiotani, avaamaan kanaviani ja puhdistamaan omia energioitani. Koulutuksen aikana olen huomannut, miten pystyn auttamaan muita ja yksi elämäntehtävistäni on auttaa muita henkisen kasvun polulla nousemaan omaan potentiaaliinsa.

Koulutus kesti melkein 2 vuotta ja valmistuin helmikuussa 2023. Koulutus sisältää laaja-alaisia harjoituksia kehon ja mielen hyvinvoinnista sekä pitkän matkan oman elämän ja tunteiden läpikäymiseen. Koen, ettei muita voi auttaa ellei ole käsitellyt syvällisesti omia piilossa olevia tunteita ja traumoja, jotka tulevat yli sukupolvien tunnekehoomme.

En usko, että kukaan on valmis energiahoitaja käytyään yhden viikonloppukurssin. Tarvitaan pitkä työskentely ensin itsensä kanssa, jotta voi auttaa muita. Tämä matka on jo tässä vaiheessa ollut aikamoinen prosessi ja vienyt välillä syviin vesiin, voidakseni nousta uuteen energiaan ja tietoisuuteen.

Energiavalmennus antaa eväitä

 • Henkiseen kasvuun
 • Haasteiden purkuun
 • Irtipäästämiseen
 • Motivaatioon
 • Oman polun löytämiseen
 • Surun käsittelyyn
 • Elämäntapahtumien ja traumojen purkamiseen
 • Parisuhdeongelmiin
 • Urheilusuorituksiin
 • Vääristyneeseen minäkuvaan
 • Itseluottamuksen kasvattamiseen
 • Omien vahvuuksien löytämiseen
 • Unelmien manifestointiin
 • Oman elämän luomiseen

Olen sarjayrittäjä ja toiminut mm. yrittäjyys- ja markkinointivalmentajana sekä tapahtumamarkkinoinnin, suoramyynnin, sisällöntuotannon ja somemarkkinoinnin parissa viimeiset 20 vuotta. Tällä hetkellä teen vakituisesti brändi- ja sisältömarkkinointia muutamille eri yrityksille. Voit lukea yrittäjyyshistoriaani tästä.

Ota yhteyttä heidi@taikavoimat.fi tai 050 439 1075.

Heidi Juhan juttusilla haastattelusarjassa
heidi ekholm-talas
Kuva: Henri Sinisalmi