energiahoito

Energioiden maailmasta apu ja sieluntehtävä nuorelle

Teksti: Energiahoitaja ja valmentaja Viivi Ritala

Olen Viivi Ritala 21-vuotias energiavalmentaja ja hoitaja Nurmijärveltä. Tarjoan rentouttavia ja puhdistavia High healing energiahoitoja ja energiavalmennuksia Taikavoimien tiloissa. 

Henkinen polkuni alkoi 16-vuotiaana masennuksen ja ahdistuksen kautta, kun lähdin etsimään apua pahaan olooni. Aloin kiinnostumaan itsensä kehittämisestä, manifestoinnista, luonnonmukaisuudesta, terveydestä ja energioista. Isoin käännekohta oli sen oivaltaminen, että luon itse todellisuuteni, enkä olekaan elämäni uhri.

Oman kokemukseni mukaan energiatyöskentely on ollut voimakkain asia, joka on auttanut minua ja siksi olen halunnut itsekin kouluttautua sen parissa. 

energiahoitaja

Energiavalmentajakoulutuksen nuorin

18-vuotiaana aloitin energiavalmentajakoulutuksen Healing Housella, jolloin ensi kertaa tunsin itseni todella kuulluksi ja nähdyksi. Olin aina tuntenut itseni erilaiseksi ollessani herkkä, eikä mua ollut koskaan kiinnostanut esim. small talk ja pinnalliset keskustelut. Rakastan syvällisiä keskusteluja, mietiskelen paljon, olen empaattinen, introvertti ja koen toisten ihmisten tunnetilat voimakkaasti. Sain tuntea kuinka tämä herkkyytteni olikin asia, jonka kautta tulisin auttamaan muita ja kokemaan suurta merkityksellisyyttä.

Kun astelin ensimmäiseen koulutusviikonloppuun vuonna 2021 en tiennyt vielä paljoa energioista. Kun kokoonnuimme ensimmäiseen piiriin yhdessä, tunsin tunteen jota en ollut aiemmin tuntenut. 

Aloin itkemään kun jonkinlainen paine samalla helpotti ja rentoutti koko mun kehoa. Jumiutunutta energiaa alkoi purkaantumaan ja tunsin kuinka aloin maadoittumaan. Olin läsnä mun kehossa, rauhassa enkä leijaillut. 

Energiat on tavallinen osa meidän kaikkien elämää

Se oli jotain sellaista jota olin tietämättäni kaivannut jo pitkään. Koulutusmatkan edetessä kaikki rakentui tämän ihanan ja aluksi pelottavankin maadoituksen päälle. Koin turvallisen tilan jossa voin antaa tunteiden tulla pintaan käsiteltäväksi ollessani kehossani. Kun nyt teen itse hoitoja ja saan kuulla kuinka asiakas tuntee sen saman rentouttavan ja lempeän maadoituksen tunteen, olen siitä todella kiitollinen. 

Elämämme aikana tukahtuneet tunteet ja traumat varastoituvat kehoomme aiheuttaen pahoinvointia. Kun opimme vapauttamaan niitä, on sillä suuri vaikutus hyvinvointiimme. Joskus tuntuu vaikealta löytää sopivia sanoja kuvaamaan sitä kaikkea mitä energiatyöskentely antaa. Jotkut näkevät sen mystisenä henkisyytenä, uskon asiana. Haluan tuoda esiin sitä, kuinka energiat on niin tavallinen osa meidän elämää. Kaikki tässä maailmassa on tutkitusti energiaa, uskoi niihin tai ei. 

Energiat on tunteita, ajatuksia, sanoja, tekoja, tunnelma huoneessa, eleet kasvoilla. Puhumme energioista jatkuvasti, vaikka emme olisi siitä tietoisia. ”Tosta tyypistä tuli hyvät vibat” ”Vitsi miten toi ihminen syö mun energiaa”. 

Energiahoitaja palveluksessasi

Matkani jatkui vuonna 2023 energiahoitajakoulutukseen, joka on 3 vuoden ohjelma. Tällä hetkellä olen tason 1 High Healing energiahoitaja.  Olen kiitollinen siitä, että olen näin nuorena saanut tukea oman sieluntehtäväni toteutukseen. Lopulta iällä ei ole väliä kun puhutaan sielusta joka on ikuinen. Uudessa maailman ajassa näemme yhä enemmän sitä kuinka ihmiset heräävät siihen ketä he todella ovat. Olen kohdannut paljon nuoria jotka ovat samalla matkalla kanssani ja haluan ehdottomasti rohkaista heitä elämäään omaa totuuttaan.

Tutustu Viivin palveluun tästä.