energiahoito

Energiahoito ja valmennus

Olen Viivi Ritala, 21-vuotias energiavalmentaja ja hoitaja. 

Tarjoan rentouttavia ja puhdistavia High healing energiahoitoja ja energiavalmennuksia joissa pääset tutustumaan itseesi syvemmin.

Oma matkani hyvinvoinnin parissa alkoi 16-vuotiaana parannuttuani luonnollisesti masennuksesta ja ahdistuksesta. 

Vuonna 2021 lähdin opiskelemaan 1,5 vuoden koulutuksen energiavalmentajaksi joka oli syvä matka omiin varjoihin ja niiden puhdistamiseen. Käytiin chakra kerrallaan läpi kunkin energiakeskuksen teemoja. Ymmärsin silloin kuinka on todella tärkeää huolehtia ensin itsestään jotta voi auttaa muita.

Vuonna 2023 sain jatkaa tason 1 energiahoitajaksi ja opinnot syventyvät ensi vuonna. 

Rakastan kehittää itseäni ja uskon että opiskelu tulee jatkumaan läpi elämän.

Mitä on energiavalmennus?

Energiavalmennus on kehon, mielen ja tunteiden valmennusta. Autan sinua eri elämän osa-alueissa eteenpäin, päästämään irti vanhasta taakasta ja tasapainottamaan chakrojasi. 

Valmennuksessa teemme erilaisia kehon ja mielen harjoitteita, jotka auttavat sinua vapautumaan.

Valmennuksesta on apua mm. itsetunnon vahvistamiseen, haasteiden purkuun ja irtipäästämiseen, surun ja murheiden käsittelyyn, oman polun löytämiseen ja unelmien manifestointiin.

Mitä on energiahoito?

Kaikki tässä maailmassa on pohjimmiltaan tutkitusti energiaa, myös me ihmiset. Tämä energia virtaa meissä meidän energiajärjestelmän kautta. Meillä on energiakeskuksia/ chakroja jotka edustavat jokainen tiettyjä kehonosia, tunteita.

Kun tämä elämänenergia virtaa meissä sujuvasti, voimme hyvin kaikilla tavoin. Silloin kun meillä on tukoksia jossain keskuksessa, se heijastuu meidän elämässä erilaisina henkisinä ja fyysisinä oireina.

Energiahoito on loistava tapa tasapainottaa omaa energiaa. Hoidossa hoitaja toimii välikappaleena välittäen asiakkaalle tätä aineetonta korkeavärähteistä energiaa, käyttäen mieltä työkaluna.

Mitä hyötyä energiahoidosta on?

Energiahoito voi mm. 

 • auttaa päästämään irti kehon kivuista
 • vähentää hermoston stressitilaa
 • rauhoittaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä
 • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen parantaen unenlaatua
 • auttaa itsensä ja muiden rakastamisessa
 • auttaa negatiivisten tunteiden käsittelyssä
 • auttaa tulemaan tietoiseksi fyysisten sairauksien ja oireiden taustalla piilevistä tunnesyistä
 • tukee kehon omia paranemisprosesseja
 • poistaa kuona-aineita
 • kasvattaa tietoisuuden tasoa, auttaa henkisessä kasvussa

  Energiahoito vaikuttaa siis hyvin kokonaisvaltaisesti. Mielestäni lääketiede ja vaihtoehtoiset hoidot voivat kulkea kauniisti rinnakkain eikä energiahoidot sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Osaava hoitaja ymmärtää energiahoitamisen vastuun ja pitää hyvää huolta omista energioistaan. Energiahoitajissa on eroja, valitse sinulle sopiva seuraten omaa intuitiotasi.

Olen kokenut että hoito ja valmennus yhdessä ovat voimallinen kombo ja siksi tarjoan niitä yhdessä. Session alussa käydään läpi mielen, kehon ja sielun hyvinvointia keskustelemalla. Tehdään lempeitä harjoituksia joissa ohjaan sinua tasapainottamaan energioitasi. 

Käyn läpi chakrojesi tilan ja siirrytään energiahoitoon joka tapahtuu mukavasti maaten hoitopöydällä. Hoidon lopuksi katson miten chakrojen tila on muuttunut ja keskustellaan hoidon tuntemuksista. Annan ohjeet jatkoa varten. 

Teen hoitoja ja valmennuksia Taikavoimat tiloissa Helsingissä.

High healing energiavalmennus ja hoito 

 • 1,5h 130€
 • 3 kerran paketti 360€

Varaa oma aikasi laittamalla viestiä info@healingwithviivi.com

Viivi Ritala  / 045 274 0426