viivi ritala

Viivi Ritala

Energiavalmentaja

Olen Viivi, energiavalmentajasi.

Tarjoan energiavalmennusta jossa autan sinua eri elämän osa-alueissa eteenpäin, päästämään irti vanhasta taakasta ja tasapainottamaan chakrojasi. Valmennukseen kuuluu sinun tarpeisiin kanavoitu meditaatio ja erilaisia mielen ja kehon harjoitteita, jotka auttavat sinua vapautumaan.

Valmennuksesta on apua mm. itsetunnon vahvistamiseen, haasteiden purkuun ja irtipäästämiseen, surun ja murheiden käsittelyyn, oman polun löytämiseen ja unelmien manifestointiin.

Henkinen polkuni

Oma henkinen polkuni alkoi 16-vuotiaana masennuksen ja ahdistuksen kautta noin 5 vuotta sitten. Olin epätoivoinen enkä nähnyt valoa tulevaisuudessa. Etsin apua lukuisten mielenterveyspalvelujen vastaanotoilta enkä kokenut löytäväni apua pahaan olooni. Minulle määrättiin mielialalääkkeitä saatuani keskivaikean masennuksen diagnoosin ja pitkän harkinnan jälkeen selvitettyäni niiden haittavaikutukset ja toiminnan en päätynyt ottamaan niitä.

Kokeilin paljon kaikkea äitini avustuksella verikokeista, lisäravinteisiin, CBD-öljyyn, eteerisiin öljyihin. Samaan aikaan kun hoidin kehoani ja mieltäni, aloin kiinnostumaan itsensä kehittämisestä ja henkisyydestä, etenkin manifestoinnista ja vetovoiman laista. Lisäksi kiinnostuin holistisesta terveydestä ja energioista. Aloin lukemaan kirjoja ja katsomaan youtubevideoita aiheista. Henkinen heräämiseni alkoi, mindsettini alkoi muuttumaan kokonaan ja paljon vanhoja uskomuksia alkoi romuttumaan.

Yksi tärkein asia jonka oivalsin oli se, että en ole uhri. En ole tämän elämän uhri vaan olen oman todellisuuteni luoja ja pystyn luomaan elämästäni juuri sellaista kuin haluan. Opin että ajatukseni, uskomukseni ja tunteeni eli sisäinen maailmani vaikuttaa ulkoiseen todellisuuteeni.

energiavalmentaja

Siitä lähtien henkinen polkuni on jatkunut ja syventynyt entisestään. En ole enää koskaan kokenut samanlaisia mielenterveyden haasteita kuin silloin, vaikka elämässä onkin omat haasteensa aina. Nyt tiedän että minulla on työkaluja joiden avulla tulen selviämään mistä vain, olen onnellinen ja luotan elämään.

Elämän ei tarvitse olla pelkkää kärsimystä ja ansaitset voida hyvin.

Olen käynyt melkein 2 vuotta kestäneen koulutuksen Healing Housella, joka oli syvä matka omaan itseen. Irtipäästöä, omien varjojen kohtaamista, traumojen purkua, energiatyöskentelyä. Seuraavaksi jatkan opiskelua energiahoitajaksi. Nyt tahdon auttaa sinua päästämään irti menneisyyden taakasta, surusta ja rajoittavista uskomuksista, jotta voit elää sitä elämää jota olet tullut tänne elämään.

Kävin ennen ja jälkeen koulutuksen aurakuvauksissa ja näistä näkee konkreettisesti sen muutoksen jonka olen käynyt läpi energiatasolla.

Uskon, että kohtaamme juuri oikeat ihmiset polullamme oikeaan aikaan, joten jos tämä resonoi sinulle varaa oma valmennuksesi tänään tai kysy lisää.

Energiavalmennus Taikavoimissa 1,5h 130€

Ota yhteyttä:

s-posti: info@healingwithviivi.com

Instagram: viivi_ritala