sisäinen voima

Mahtivoimiesi käyttöönotto

Kirjoittaja: Afrah Al Bayaty

Sisäinen voima. Sinun mahtivoimasi.

Meillä jokaisella on sisällämme suuret voimat, mitkä vievät meitä eteenpäin tavoitteisiin jopa aivan luonnollisesti. 
Me saatamme olla vain vieraantuneita niistä ja siksi emme ole tietoisia niistä tai kosketuksissa niihin.

Sisäinen voima löytyy kun olet kosketuksessa itseesi.

Maailma, missä elämme, on omiaan vieraannuttamaan meidät itsestämme ja syvemmästä itsemme ja voimiemme  tuntemisesta ja kun tämän ymmärtää, pitelee jo käsissään mahdollisuuksien avaimia. 

Seuraava askel on käyttää niitä avatakseen niillä lukot omiin voimiin ja kykyihin.

Tämä vaatii hieman tietoista tekemistä itseltä, mutta se tekeminen on hyvin pientä siihen nähden, mitä sillä saavuttaa. Jos miettii vanhanaikaista väsyttävää tekemistä saavuttaakseen hieman jotakin elämässään, niin tämä, uuden elämän malli on täysin päinvastainen. 

Kova tekeminen ja sen kautta jonkin “ansaitseminen” itselleen on mennyttä maailmaa.
Tässä maailmassa oleva kaikki hyvä on meille kaikille. Ja meillä kaikilla on siihen syntymäoikeus.

Se, että hyvä ei ole jakaantunut tasaisesti kaikkialla, on ainoastaan joidenkin ahneuden syytä. 

Me olemme tulleet tähän maailmaan oikeutettuina kaikkeen mitä täällä on. 

– Afrah

Etenkin Pohjoismainen yhteiskunta ja mielen maailma on perinteisesti ohjannut ihmisiä vaatimattomuuteen ja niukkuus ajatteluun. Siihen, että emme olisi ansainneet hyvää tai oikeutettuja siihen. Voimme kysyä itseltämme “miksi emme olisi”? Kuka sanoo, että emme olisi?

Nuukuus, niukkuus ja liika vaatimattomuus eivät ole hyveitä. Kukaan ei hyödy niistä. Et palvele itseäsi ja vähiten muita olemalla nuuka ja kärsivä niukkuudesta.

Palataksemme sisäisen voimamme – tai sisäisten voimiemme – äärelle: kykymme luoda maailmamme ja ympäristömme ovat aivan lähes naurettavan helpot. Olemme itse vain tehneet niistä kaukaiset ja saavuttamattomat-siten kuvittelemme sen vaikeaksi.

Kun palaamme perusasioiden äärelle, alamme ymmärtämään, että olemme tulleet näiden kykyjen kanssa ja käyttämällä niitä, elämämme helpottuu huomattavasti.

Muuttamalla oman mielemme, sekä alitajuisen, että tietoisen mielen asetuksia, kykenemme saavuttamaan mittavat hyödyt ja muutokset ulkoisessa maailmassamme. 

Työkalut ja Apu

Neurocoaching, sukeltaa juuri tänne mielen asetuksen syvyyksiin ja deletoi ja uudelleen asentaa uudet, itseämme palvelevat asetukset. Näin voit valjastaa sisäisen voimasi käyttöön uudella, tehokkaalla tavalla.

Täten saamme aikaan halutun ja kestävän muutoksen itsessämme ja ulkoisessa maailmassamme.

ELÄ ITSELLESI-NÄIN PALVELET PARHAITEN MUITA

Sinä olet elämäsi tähti ja ansaitset sen mukaisen elämän. 

Lisäämällä manifestoinnin muutostyöhön, teemme itsestämme voittamattomia ja annamme itsellemme sen, minkä ansaitsemme! Vaikka emme aikaisemmin olisi ymmärtäneet ansaitsevamme edes hyvää. 

Asioita, joita olen tietoisesti manifestoinut:

  • Parisuhteita
  • Toivottuja liikkeitä tietyiltä ihmisiltä tietyllä hetkellä (kellonlyömän tarkkuudella)! Käyttäen mielen voimaa, tästä säikähdin ekalla kerralla itsekin 😀
  • Unelmien kodin kahdesti
  • Unelmauran
  • Materiaalisia asioita
  • Terveyttä 
  • Yhden “ihmepelastumisen” toiselle henkilölle
Mitä siemeniä kylvät, niitä myös niität. Oletko tietoinen ajatuksistasi?

Luo Itsesi Uudelleen – Valjasta Sisäinen Voima käyttöösi

Monet meitä elämässä ohjaavat elementit ovat sisäisiä ohjelmointeja, mitkä ovat äärimmäisen voimakkaita, eikä välttämättä edes tiedostettuja. Ne kuitenkin saavat meidät tekemään valintoja perustuen niihin ajatuksiin ja uskomuksiin, mihin mielemme on ohjelmoitu. Tämä ei missään nimessä aina toimi parhaaksemme. Yleensä nämä uskomukset ja ohjelmoinnit ovat enemmän tai vähemmän negatiivisia ja johtavat negatiivisiin valintoihin ja tapahtumiin.

Iloinen uutinen on se, että meillä on kaikki edellytykset muuttaa nämä ohjelmoinnit sellaisiksi, mitkä palvelevat meitä ja täten saavuttaa haluamamme.

Aivomme toimivat siten, miten me niitä käytämme. Siihen tarkoitukseen, mihin me niitä käytämme. Me voimme uudelleen ohjelmoida ne palvelemaan parhainta tarkoitustamme. Aivomme eivät ole vakiintuneet tietynlaisiksi, vaan voimme muokata niitä. Aivomme kykenevät muokkautumaan koko elämämme ajan ja siten kykymme muuttua ja muuntautua säilyy kanssamme elämämme ajan. Tämän parempaa uutista ei olekaan!

Kykenemme luomaan uuden minämme. Jos tila, paikka ja taso millä elät nyt, ei ole mieleisesi eikä anna sinulle henkistä tyydytystä ja koet halua muutokseen, niin voin luvata, että sinä kykenet luomaan itsellesi täysin uudenlaisen todellisuuden. 

Olen tämän muutoksen tehnyt itse. Olen käynyt läpi uudelleen ohjelmoinnin, uuden elämän ja todellisuuden luomisen. Nyt autan muita luomaan sitä. 

Mikään ei anna parempaa tyytyväisyyttä kuin nähdä se muutos ja tavoitteiden saavutus valmennettavan elämässä. 

Panosta itseesi – se maksaa itsensä takaisin moneen kertaan

Useasti etenkin kansallemme tyypillinen ajatusmalli on se, että emme koe ansaitsevamme itsellemme panostusta. Emme ole tottuneet investoimaan itseemme. Olemme tottuneet laittamaan kaiken muun itsemme edelle. Itse tulemme aina listalla viimeisenä. 

Mutta tämä on itse asiassa täysin tarkoitustaan vastaan toimiva malli. Täten pahoinvointi vain lisääntyy, etkä kykene silloin auttamaan läheisiäsi. 

Asia, joka monesti unohtuu, on se, että kun asetamme itsemme ensimmäiseksi, niin itse asiassa teemme palveluksen muille. Ja investoimalla ja panostamalla itseemme, saamme panostuksen takaisin moneen kertaan. Raha ei ole mikään mitta, mitä on rajallinen määrä. Se ei lopu eikä tule loppumaan. Sijoittamalla itseensä, sijoittaa kannattavasti ja saa rahan poikimaan. 

Sen sijaan lineaarinen aika on se, mitä ei saa takaisin ja se on kaikkein kalleinta. Älä siis käytä aikaasi elämättä unelmiasi todeksi ja voimatta hyvin. Ole se elämäsi tähti, miksi sinut on tarkoitettu. <3 

Rakkautta ja iloa!

Afrah

Afrah on Neuro Change Practitioner ja Master Manifestor-Manifestiointivalmentaja joka tarjoaa apuaan suomeksi ja englanniksi etänä ja läsnä.

Osoitteessa https://www.mastersmindcoach.com/fi voit varata ilmaisen kartoitus puhelun.

https://www.instagram.com/livingnotworking/