juhan juttusilla

Heidi Juhan juttusilla

Taikavoimien Heidi kävi juhan juttusilla. Heidillä on pitkä kokemus b2b markkinoinnista ja hän kertoo miten henkiset palvelut ovat alkaneet kiinnostaa yrityksiä osana yritystapahtumia. Hän kertoo myös Lapsen Valo ry:n missiosta viedä äänimaljat osaksi lasten arkea päiväkodeissa ja kouluissa sekä Taikavoimien toiminnasta henkisten palveluiden tarjoajien kollektiivina ja tilana.

Palautteita

Heti ohjelman julkaisun jälkeen sain ihania palautteita, joista haluan jakaa tämän. Tällaiset palautteet merkitsevät minulle todella paljon. Kiitos kiitos kiitos.

”Tuli tunne, että on laitettava sinulle viestiä ja kiitettävä haastattelustasi Juhan juttusilla. Kuuntelin ja ajattelin, että ei voi olla totta. Aivan kuin minun suusta moni asia. Tunnistin itseni niin monessa kohti puheissasi. Kiitos ❤️🙏
Olen itse myös käynyt Enkelikartanon sointukylpyohjaaja kurssin, reikikurssit 1 ja 2, rentoutusvalmentaja koulutuksen ym. Omien prosessien vuoksi olen ollut ”jumissa” tai ehkäpä pidetty paikoillaan ja annettu tila levätä enemmän mutta nyt tuon haastattelusi kuuntelun jälkeen tuntui että jokin lamppu syttyi. ❤️😃

Tuntuu että sinä olit se versio minusta joka toteuttaa niitä haaveita ja käyttää niitä lahjoja joita minullakin on. Valtavan iso kiitos inspiraatiostasi ja rohkeudestasi puhua ❤️ Ihanaa viikkoa ja kaikkea kaunista ja parasta sinulle ❤️”

Juhan juttusilla ohjelmasarja

Videogalleria Rajatieto TV:n julkaisemasta haastattelusarjasta Juhan Juttusilla, jossa haastattelijana toimii Rajatiedon Yhteistyö ry:n entinen puheenjohtaja Juha Pennala. Haastattelusarjalle on Facebookissa oma keskusteluryhmä ja vetäjään voi olla yhteydessä myös sähköpostilla (sukunimi.etunimi(at)gmail.com).

Täältä voi katsoa Juhan haastattelusarjaa. Vieraana on ollut mm. Vesa-Matti Loiri, Samuli Perälä, Kirsi Salo, Pauli Liikala, Taavi Kassila, Pete Moilanen j useat muut.