2027

Coming to 2027

KUN MIETTII EVOLUUTIOTA, ihmiskunnan loppua ja Rave tietoisuuden tuloa, voi huomata, että olemme juuri oikealla ison pyörän portilla. Olemme lopettamisen kynnyksellä. Käsillä oleva aika on lopetus -portti, ei aloitus -portti. Ohjelma, isompi suunnitelma tietää, että olemme saavuttaneet kypsyyden ja viemme syklimme päätökseen. Portti 51 mikä siitä seuraa, on shokkeja pomppiva ja tuova energia, herättelyä.

Jos kertoo ihmisille vuodesta 2027, ja sen tuomasta tietoisuuden energeettisestä muutoksesta, että kaikki tulee hajoamaan käsiin, kaikki viimeisen 400 vuoden aikana kehitetyt strategiset järjestelmät, kaikki one by one hajoavat.. niin kukaan ei tule sinua uskomaan. Ehkä 4% väestöstä näkevät tämän. Ehkä.

Tämän takia Human Design on täällä. Se valmistaa yksilön siihen mitä on tulossa, koska sitä kannattaa vähän suunnitella, vielä kun voi. Ihmisten ja ihmisyyden turhanpäiväisyyttä ravistellaan todella, sen suunnitelma, ohjelma, kyllä takaa. Ihanaa elää tätä sykliä ihmiskunnan historiassa kun saa taputella loppuun yhden kultaisen aikakauden.

VUONNA 2027, kaikki muuttuu. Meillä ei ole enää tukijärjestelmää, ihmisyydellä as we know it ei ole enää tukijärjestelmää. Ohjelmaa ei kiinnosta me vaan evoluutio. Tämä on kehitystä, jokatapauksessa, evoluution perspektiivistä tarkastellessa kaikki on täydellistä, kun todella halutaan nähdä isompi kuva. Siellä ei ole enää strategisen ihmisyyden taustamusiikkia. Muutoksessa tulee kulumaan satoja vuosia ja se on vavisuttavaa aikaa.

Miettikää kun ROOMAN IMPERIUMI kaatui. Miettikää aikaa 400AD – 800AD ja kuinka läpi euroopan muodostunut, hienostunut yhteiskunta luuhistui ja hajosi käsiin. Miten joku hävisi ja uusi tuli tilalle. Kun kaikki muuttui. Nyt tulemme heittämään hyvästit yhteisölliselle, järjestelmien varassa kannatetun ihmiskunnan teemalle ”i’m going to look after you”.

Ääni kuuluu ’cross of planning’ lle, mahtavimmalle syklille mitä lajimme on koskaan tähän asti nähnyt. Ihmisillä ei ole ikinä ollut maineikkaampaa ja suurempaa hetkeä koko historiamme aikana, koska tämä on loppu, loppusoitto, ja pian kaikki mitä on kehitetty, ei enää ole tarpeellista, kun the wheel pyörähtää seuraavaan asentoonsa.

We cross over the line in 2027. There will soon be nothing to look after you.

KAIKKI NEROKKAAT INSTITUUTIOT mitkä olemme rakentaneet, tulevat menettämään merkityksensä, hajoamaan. Kaikki miten olemme oppineet elämään yhdessä hiirien labyrintissä asuen toistemme päällä linnunpöntöissä, tulee muuttumaan. On ihmeellistä miten olemme onnistuneet elämään yli kansoitetuissa hotspoteissa kuitenkaan tämän enempää sortumatta tappamaan toisiamme. Koska, toistaiseksi ruokarekat toimittavat ruokaa päivittäin. Aamuin illoin. Oletko ikinä tullut ajatelleeksi miten paljon pitää tapahtua ja kuinka paljon ruokaa tuottaa, vaikka esim koko New Yorkin saadakseen aamiaisensa. Ymmärrätkö ollenkaan mitä tämä cycle of planning on tehnyt meille? Kuinka surkean kyvyttömiä ihmisiä täällä on ihan tavallisella levelillä, perus tasolla. Mitkä ovat heidän selviytymismahdollisuutensa kun sähkönsaanti loppuu? Tulevaisuuden ajassa, ei ole ketään joka luonnollisesti enää haluaa tukea yksilöä?

Evoluutio on kun häkä. Ovela kaveri, luikertelee salaa ja sitten – BOOM, tappaa! Eivät nämä rakennelmat tietenkään katoa yönyli. Meillä on lisäksi kaikki lukuisat ihmiset jotka ovat edelleen vanhan ohjelman vankeja ja tulevat vastustamaan tätä kaikkea. Ne haluavat vielä pitää kiinni valtioista, YK:sta, liitoista, hallituksista… järjestelmistä.

Mutta miettikää, kun yhtäkkiä New Mexico ei saakkaan enää aamiaistansa? Mitä ihmiset tekevät kun tukijärjestelmät häviävät, järjestelmät häviävät? Strateginen kehikko luhistuu. Tulee aika kun ei ole poliisia enää, eikä kouluja. Luuletko että kaikki mitä nyt on tulee säilymään aina? Tämä on ihmisyyden, as we know it, loppunäytös. Vaan muutos on pysyvää ja nyt tulee iso muutos hyvin nopeasti. Se oli ihmisyys, Rave, evoluution seuraava vaihe, on syntymässä ja he eivät tarvitse tätä vanhaa infraa. Ei uusi laji joka meistä syntyy tarvitse insituutioita pitämään huolta. Kaikki tämä mitä 400 vuodessa on rakennettu, muuttuu turhaksi. Olemme onnekkaita jos meillä on 100 vuoden päästä internet.

Kun katsotaan ihmisyyttä, nähdään, että useimmat yhteiskunnat joutuvat operoimaan ylikansoitetuissa instituutioissa, sairaaloissa mitkä eivät toimi, jotka ovat enemmän ongelmia kun ratkaisuja, hallituksissa jotka ovat epätehokkaita ja korruptoituneita ja lista jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.

Nämä instituutiot, jotka olemme rakentaneet tulevat hajoamaan. Se on jo alkanut.

Eikä sen takia, että ihmisyydessä olisi mitään vikaa. Kaikki on koko ajan juuri kuin pitää.

Kupla on vaan puhkeamassa, tämä cross of planning -kupla, tämä autetaan-kaikkia-ihmisiä-rakentamaan-parempi-maailma -kupla, tämä tässä-sinulle-totuus -kupla.

Tämä tulee sortumaan. Se sortuu jo nyt.

Meillä on onneksi käsissämme Human Designin tuoma syvä syvä mekaaninen ymmärrys tästä kaikesta. Me olemme täällä suojelemassa tulevaisuuden sukupolvia, jotka tulevat elämään tässä uudessa maailmassa, tulevaisuudessa, seuraavan syklin kääntyessä 2027, Cross of sleeping Phoenix. Voitte miettiä mitä se metafora tarkoittaa.

Ra Uru Hu 1987

Sarielina Tienhaaran vapaasti suomentama Ra Uru Hun tekstistä www.jovianarchive.com

On tärkeää tulla tietoiseksi tästä. Human Design antaa keinon, mekaanisen keinon, pysyä vahvana tämän murroksen keskellä, omassa auktoriteetissä. Silloin kaikki on aina hyvin, olet turvassa.