Taikavoimat Huomenta Suomi ohjelmassa – Aiheena sointukylpy

Huomenta Suomi nosti ohjelmassaan esiin sointukylpyjen hyödyt ikään katsomatta. Heidi Ekholm-Talas ja Piia Heinonen kertoivat MTV3 kanavan suositussa ohjelmassa äänimaljarentoutusten hyödyistä. Antero Mertaranta ja Aki Linnanahde olivat erittäin kiinnostuneita aiheesta ja ohjelmassa oli hauska tunnelma.

Katso ohjelma Katsomosta

huomenta suomi

Lapsen Valo ry haluaa viedä sointukylvyt päiväkoteihin ja kouluihin

Ohjelmassa päästiin kertomaan myös Lapsen Valo ry:n missiosta viedä sointukylvyt päiväkotien ja koulujen arkeen. Yhdistys on saanut apurahoja sointukylpyjen järjestämiseen Sipoon kunnalta sekä Varuboden-Oslalta. Kokemukset äänimaljarentoutuksista päiväkodeissa ovat hyvät ja niistä olisi merkittävää hyötyä lasten sekä hoitajien hyvinvointiin. Jotta voimme järjestää säännöllisesti sointukylpyjä päiväkodeissa ja kouluissa tarvitaan rahoitusta. Mertaranta tokaisikin ohjelmassa, että kohta alkaa rahoitusta tulemaan. Sitä toivomme sydämestämme, jotta voimme viedä tätä upeaa hyvinvoinnin muotoa mahdollisimman monen lapsen ulottuville.

Mertaranta nosti haastattelussa esiin lasten lisääntyneen ylivilkkauden. Hän sanoi, että kouluissa on kohta enemmän avustajia, kuin oppilaita. Äänimaljojen avulla vaikutetaan hermostoon ja ne ovat mitä mainioin tapa rauhoittaa kaiken ikäisiä.

Lasten palautteita sointukylvystä voi lukea tästä.

huomenta suomi

Sointukylpy on nyt suosittu yritystapahtumien ohjelma

Kiinnostus sointukylpyjä kohtaan on kasvanut vauhdilla. Se tuntuu olevan monilla mielessä tykypäivä ideoita kartoittaessa. Taikavoimien kautta on mahdollista tilata äänimaljarentoutuksia yrityksiin. Pienemmille ryhmille voimme toteuttaa näitä Mannerheimintien tilassamme. Yli 10 hengen ryhmille etsimme sopivat tilat tai voimme tulla asiakkaan järjestämään tilaan. Lue lisää aiheesta sointukylpy.

Lue myös Ryhmärentoutus äänimaljoilla nostaa tietoisuutta

Mihin äänimaljojen teho perustuu?

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahoito sekä sointukylpy toimivat syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Uniongelmista, stressistä ja lihassäryistä kärsineet ovat kokeneet saaneensa äänimaljahoidosta apua ongelmiinsa. Hoito sopii kaikenikäisille ja sitä käytetään myös yhtenä hoitomuotona ylivilkkaille lapsille. Lapset nauttivat yleensä äänimaljojen rauhoittavasta soinnista.

Huomenta Suomi nostaa ajankohtaisia ilmiöitä esiin

Viikonloppuisin Huomenta Suomessa on kivoja ja kevyempiä ajankohtaisia aiheita. Suomalaisten viikonloppuja Huomenta Suomessa herättelevät tutut kasvot eri kokoonpanoissa: Lorenz ”Lore” BackmanNiina BackmanIra HammermannJoanna KuvajaAki Linnanahde ja Antero Mertaranta.