eeva-maria varpio

Eeva-Maria Varpio

Dipl. ravintoterapeutti
ThetaHealer®

Evita on perustettu vuonna 2012 ja tarjonnut siitä asti ravinto- ja hyvinvointivalmennuksia. Evitassa sinua palvelee Eeva-Maria Varpio. 

Olen vuosien aikana opiskellut useita tekniikoita ja menetelmiä, joiden avulla voidaan lievittää stressiä, tasapainottaa kehoa ja vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdistelen palveluissani kaikkea osaamistani funktionaalisesta ravitsemuksesta, fytoterapiasta, bioresonassiterapiasta ja ThetaHealing -tekniikasta. Ammennan tästä kaikesta intuitiivisella otteella.

Ravintovalmennuksissa lähtökohtani on lempeä, yksilöllinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Tavoitteeni on aina löytää syy(t) ongelmiesi taustalta. Nämä voivat olla biokemiallisia kuten esimerkiksi jonkin hivenravintoaineen puutos, huonot ruokailutottumukset, suoliston bakteerikannan epätasapaino tai hormoniepätasapaino, mutta myös tunneperäisiä kuten rajoittavat ajatukset ja uskomukset itsestä, käsittelemättömät ja tukahdutetut tunteet tai periytyneet käsitykset ja toimintamallit. Keho kätkee sisälleen niin paljon dataa elämämme varrelta!

Ennen omaa elämänmuutostani tein 12 vuoden uran kaupan alan palveluyrityksessä suuressa pörssiyhtiössä ympäristö- ja henkilöstöjohtamisen parissa. Koulutukseltani olen KTM, diplomiravintoterapeutti (Terveysopisto Salus), sertifioitu Passion Test ja Mastery of Self-Love fasilitaattori sekä ThetaHealer®. Parhaillaan opiskelen Janet Bray Attwoodin Master Trainer ohjelmassa. Tässä ohjelmassa olen perehtynyt itsensä rakastamisen taitoon ja menetelmiin sekä siihen miten tärkeää on tuntea elävänsä merkityksellistä elämää. Olen syventynyt myös Byron Katien the Work -menetelmään. Tavoitteenani on auttaa sinua kukoistamaan omana itsenäsi ja voimaan hyvin nahoissasi. 

Taikavoimissa otan vastaan yksilöasiakkaita ravintovalmennuksiin, bioresonanssiterapiaan, ThetaHealing® -valmennuksiin sekä pidän The Passion Test ja Self Love workshoppeja ryhmille.

Lue lisää ja katso hinnat (sis. alv 24%) ravintovalmennuksista, bioresonanssiterapiasta, ThetaHealingistä® ja workshopeista.

LUE LISÄÄ PALVELUISTA

Ravintovalmennukset

Bioresonanssimittaus

ThetaHealing®

The Passion Test -workshop ryhmille

Sukella syvälle itseesi ja selkeytä viisi unelmaasi, joita kohti haluat elämässäsi kulkea. Mitä enemmän teet niitä asioita, joita rakastat, sitä onnellisemmaksi koet itsesi. Kaikki alkaa selkeydestä. Tämä silmiä avaava workshop selkeyttää sitä, mitä oikeasti haluat elämältäsi. 

Kolmetuntinen workshop perustuu Janet ja Chris Attwoodin kehittämään The Passion Test menetelmään, jonka avulla kymmenet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat löytäneet tasapainon ja elävät tarkoituksenmukaista, täyttä ja itsensä näköistä elämää.

Kesto 3 h, 49€

Selflove -workshop ryhmille

Itsensä rakastaminen on olemuksemme ydin. Meidän ei tarvitse luoda sitä. Työmme on ainoastaan poistaa esteet sen tieltä, keitä todella olemme.

Tämä workshop on Janet Bray Attwoodin luoma neljän tunnin inspiroiva syväsukellus itsensä rakastamisen taitoon. Workshop on pullollaan konkreettisia ja tehokkaita työkaluja, jotka saat käyttöösi workshopissa. Opit:

  • uusia tapoja, joita voit käyttää päivittäin lisätäksesi itseluottamustasi ja omanarvontunnettasi 
  • kesyttämään sisäisen kriittisen äänesi
  • asettamaan rajat ja sanomaan tyylikkäästi ei, aikaisemman automaattisen kyllä asemasta
  • sinulle sopivat itsesi rakastamisen päivittäiset tavat, jotka auttavat sinua voimaan paremmin

Kesto 4 h, 59€

Puhelin: 044 450 2205
Sähköposti: info@ravintoevita.fi