heidi ekholm-talas

Yrittäjyys- ja markkinointivalmentaja

Olen yrittäjyyden moniosaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Koulutukseltani olen graafinen suunnittelija ja työskentelin mainostoimistossa vuoteen 2003. Ensimmäisen yrityksen perustin vuonna 2002. Pyöritin 15 vuotta Eventgarden tapahtumatoimistoa, joka toteutti myös sosiaalisen median markkinointia.

Olen tehnyt useammat yrityskaupat elämäni aikana ja toiminut myös mm. sisällöntuotannon, vaikuttajamarkkinoinnin, sisustussuunnittelun, lasten kirppiksen ja suoramyynnin parissa. Olen toiminut hallitustehtävissä useissa yrityksissä.

Yritykseni omistaa Lapsiarkea – Lapsennimi.com Median, joka tavoitti lähes miljoona uniikkia lukijaa 2021. Sivuston liikenne perustuu hakukoneoptimointiin. Autankin asiakkaitani parantamaan omaa löydettävyyttään hakukoneoptimoinnin avulla.

Huomioin valmennuksissa myös vahvasti henkisen puolen hyvinvoinnin. Kouluttaudun energiavalmentajaksi ja valmistun alkuvuodesta 2023.

Lue lisää taustastani yrittäjänä tästä.

Kouluttajana tapahtumissa

Olen kouluttanut yrittäjiä vuosien aikana monissa tapahtumissa. Suurin yleisö oli vuonna 2017 Tukholmassa Globenissa, kun koulutin 3000 yrittäjää sosiaalisen median markkinoinnista.

yrittajyysvalmentaja

Referenssi – Yrittätaidot valmennus

”Minulla oli yksilövalmennus Heidin kanssa EU-rahoitteisen Reboot-hankkeen kautta. Oli muuten erinomainen valmennus! Olin juuri nyt aika hukassa tämän työmääräni kanssa, koska minulla on monta uutta erilaista liiketoimintaa, joita haluan viedä eteenpäin vauhdikkaasti. Minulla ei ollut mitään täsmällistä asiaa edes mielessä kysymyksenä Heidille miten yritykseni toimintaa voisi uudistaa, vaan otin valmennuksen avoimin mielin ajatuksella, että kokenut yrittäjä ja valmentaja osaa kaivella ne oikeat kehityskohteet mistä yritykseni voisi hyötyä eniten juuri nyt ja osaa antaa neuvot miten lähteä toteuttamaan niitä.

Ennen varsinaista valmennustapaamista Heidin lähettämä ennakkotehtävä oli jo hyvä harjoitus itsellenikin, se sai pohtimaan asioita laajemmin, eri näkökulmasta. Sain jo 1h valmennuksessa paljon enemmän, kuin olin osannut kuvitellakaan! Nyt minulla on selkeät askelmerkit miten lähteä viemään eri liiketoimintojani eteenpäin ja mihin asiaan panostaa. Heidi avasi minun silmiä myös kasvupotentiaalille jota en ollut itse vielä edes nähnyt. Sain konkreettiset toimenpiteet, joita seurataan seuraavassa tapaamisessa, oli erinomaista, ettei asiat jääneet vain roikkumaan ja odottamaan sitä hetkeä kun osaisin niitä alkaa itse soveltamaan käytäntöön. Suosittelen lämpimästi taustasta ja alasta riippumatta Heidin valmennusta!”
Rita HänninenVilla Voima

Referenssi – Vaikuttajamarkkinointi markkinointiviestinnän välineenä valmennus

”Suhtauduin vaikuttajamarkkinointiin hyvin skeptisesti, mietin onko se vain muoti-ilmiö tai peräti jopa mennyt sellainen. Heidi nopeasti karkotti kaikki epäilykset ja tutustutti minut vaikuttajamarkkinoinnin maailmaan hyvin selkokielisesti ja kätevin käytännön esimerkein. Vaikuttajamarkkinointi tulee ehdottomasti olemaan osana tulevaisuuden markkinointistrategioita.”
Esa Lappalainen, Tekninen ohjaaja, Verkkotalli.fi

Yrittäjyys- ja markkinointivalmennus hinnat

  • 100€+alv / tunti. Valmennussarjojen hinnat räätälöitävissä.
  • Voit myös kertoa rohkeasti omasta tilanteesta ja budjetista.

Kysy lisää heidi@taikavoimat.fi / 050 439 1075