Thetahealing

ThetaHealing®

Taikavoimissa sinua palvelee Dipl. ravintoterapeutti, ThetaHealer® Eeva-Maria Varpio

Mitä ThetaHealing® on?

ThetaHealing on emotionaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävä meditaatio- ja hoitotekniikka. Sen hienous piilee siinä, että sen avulla voidaan nopeasti muuttaa elämää rajoittavia uskomuksia lempeästi ja syvällisesti.  

Hoitotekniikan on kehittänyt Vienna Stibalin vuonna 1995. Tekniikassa hyödynnetään theta-aivotaajuutta, jonka avulla päästään käsiksi tiedostamattomaan eli alitajuiseen mieleen ja siellä vallitseviin uskomuksiin itsestämme ja ympäröivästä maailmasta.

ThetaHealing -hoidossa pureudutaan rajoittavien uskomusten alkulähteelle sekä korvataan ne positiivisilla. Uskomukset voivat olla mitä tahansa mitä mielemme pitää totena. 

Milloin tulla ThetaHealing® -hoitoon ja mitä hoidossa tapahtuu?

ThetaHealingin avulla voidaan työstää sellaisia uskomuksia, tunteita ja pelkoja, jotka vaikuttavat fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiisi. Aihealueita voivat olla esimerkiksi unettomuus, stressi, terveyshaasteet, masennus, kiputilat, työ, ihmissuhteet, ylisukupolviset traumat, oman polun löytäminen, kuormittavat negatiiviset tunteet kuten katkeruus ja häpeä tai jumissa olemisen tunne. Saatan myös kysyä; ”Jos voisit muuttaa jotain elämässäsi juuri nyt, mitä se olisi?”

Hoitomeditaatiossa ohjaan sinut aivojen theta-taajuudelle, joka on linkki alitajuntaamme ja sen kanssa kommunikoimiseen. Theta-taajuus 4-7 Hz on syvä rentoutumisen tila – sama taajuus millä aivomme värähtelevät meditoidessamme. Se on verrattavissa unen ja valveen rajamailla oloon ja on siis luonnollinen tila, jonka läpi menemme ennen nukahtamista. 

Hoito on interaktiivinen. Esittämieni kysymysten kautta pääsemme käsiksi alitajuntasi luomiin uskomusjärjestelmiin ja käymme hoidon aikana keskustelua esille nousevista asioista. ThetaHealing on kuin tekisi suursiivousta omassa päässä: puhalletaan pölyt pois pölyttyneiden käsitteiden, uskomusten ja toimintatapojen päältä. Saattaa olla, että löydät jotakin joka ei enää palvele sinua ja haluat luopua siitä. Sekin onnistuu, sillä muuttamalla asioita juuritasolla, heijastuvat vaikutukset koko elämääsi.

Vahvuuteni ThetaHealerinä on auttaa sinua löytämään negatiiviset tunteet ja uskomukset kehollisten ongelmien taustalta ja vapautumaan niistä. Yhdistän hoitoon vuosien kokemukseni ravintoterapeuttina sekä funktionaalisen ravitsemuksen ja luontaislääketieteen osaajana.

ThetaHealing pohjautuu ilmiöihin, joita tutkitaan tänä päivänä kvanttifysiikan ja tietoisuuden tutkimuksen saralla. 

ThetaHealing® ja ThetaHealer® ovat THInK:n rekisteröimiä tuotemerkkejä. Lisää tietoa löydät https://www.thetahealing.com

Puhelin: 044 450 2205
Sähköposti: info@ravintoevita.fi