sonja saagaia

Sonja Saagaia

Sonja Saagaia on kainuusta kotoisin oleva taiteilija, ääni- ja rumpumatkojen pitäjä, meditaatio-ohjaaja, intuitiivinen hoitaja, kulttuurituottaja, piirien vetäjä, tilanpitäjä ja kanssakulkija. Kolmen lapsen äiti ja Juureva ja villi nainen, joka on johdattamassa ihmisiä heidän oman voimansa ja rakkautensa äärelle eri tavoin. Henkisen polun kulkija shamanistisella kutsumuksella.

”Oman äänen vahvistaminen sekä keholliset menetelmät sekä meditatiiviset tilat ihmisten parantamisessa ja oman voiman löytämisessä ovat minulle erityisesti lähellä sydäntä ja osa omaa polkuani. Olen itse löytänyt niiden avulla yhä laajentuneemmat tietoisuuden tasot ja parantanut itseäni monella eri tasolla, esimerkiksi syvästä ja rajoittavasta häpeästä, joka esti toimimasta. Sitä tietoisuutta ja oppejani haluan jakaa myös muille. Pysähtyminen itseen, tietoisuuden kasvu sekä oman äänen löytäminen on yksi tärkeimmistä ja merkittävimmistä asioista jokaiselle.

Haluan luoda kunnioittavia ja turvallisia sekä rakkaudellisia tiloja, joissa voi kohdata itseään ja muita. Antaa tietoisuuden avautua. Joissa voi tulla näkyväksi kaikkine puolineen ja tiedostomaton voi tulla näkyväksi. Joissa voi sukeltaa juurilleen ja syvyyksiin. Joissa saa turvallisesti olla oma itsensä kaikkien tunteiden sekä kokemusten kanssa. Päästä eroon siitä, mikä itseä rajoittaa ja pienentää. Joissa saa tulla juhlituksi itsenään. Minä haluan johdattaa ihmisiä esiäitien ja isien jalanjäljille kohti sisällämme olevaa ikiaikaista tietoa. Johdattaa halukkaita oman voimansa ja henkisen viisautensa äärelle. Sillä jokaisessa ihmisessä on se oma voima, oma ääni ja sisäinen viisaus, jolla itsensä voi nostaa ja laajentaa siihen mihin on valmis. Minkä kuuluu tulla näkyväksi, esille, kohdatuksi ja puhdistetuksi. Syväksi viisaudeksi, rohkeudeksi ja rakkaudeksi. ”