Healer Noora

Noora Laitinen

Body Mind Energy Balancing Method hoitaja (taso 3/3)
Henkinen Elämäntaidonvalmentaja
Voice Massage -terapeutti
Hieroja

Jo lapsuudessa olin hyvin intuitiivinen ja minulla oli ”mielikuvitusystäviä”. Agnostikkoperheessäni ei kuitenkaan ymmärretty, että kyse ei ollut vilkkaasta mielikuvituksestani vaan kommunikaatiosta ei-näkyvän maailman kanssa. Perheeni ja yhteiskuntani vaikutuksesta henkiset kykyni nukahtivat vuosiksi, kunnes vuonna 2015 alkoi henkisen heräämiseni aika.

Olin elänyt elämäni dualismin erillisyyden puolella ja kaivannut aina ”jotain”, mitä en osannut selittää. Henkinen heräämiseni toi minut ykseyden äärelle ja ensimmäistä kertaa koin käsittämätöntä rauhaa ja luottamusta elämään. Enää ei tarvinnut taistella rakkaudesta, huomiosta, töistä, mistään.

Olin kouluttautunut musiikkiteatterin ammattilaiseksi ja menettänyt itsetuntoni, rakkauteni itseäni kohtaan sekä ääneni.

Henkisen heräämiseni jälkeen lähdin kulkemaan kohti itseäni. Kohdaten omat varjoni ja omat heikkouteni. Rakastaen niitä. Ymmärtäen, että kaikki mitä elämässäni oli tapahtunut, oli juuri niin kuin pitikin, opettamassa minua.

Vuonna 2016 kouluttauduin hierojaksi ja heti perään Voice Massage – terapeutiksi. Hyvin pian ymmärsin, että kireiden lihasten takana on jotain muutakin.

Lähdin opiskelemaan energiahoitoa ja yht’äkkiä tuloksia alkoi tulla. Ihmisten vuosikausia mukanaan kantamat kivut jäivät hoitopöydälle ja monilla koko elämä alkoi muuttua positiivisempaan suuntaan. Se oli ihmeellistä.

Huomasin kuitenkin kuinka monilla asiakkailla pitkäaikainen sairastelu tai oireilu oli johtanut mielen mustumiseen niin, että kipujenkin kadotessa oli vaikea päästä irti sairaudesta. Siitä oli tullut osa identiteettiä.

Tämä johti minut kouluttautumaan elämäntaidon valmentajaksi (Life Coach). Ymmärsin, että mielemme rakentaa todellisuutemme. Ja tärkein osa paranemisesta tapahtuu ajatuksissamme, sanoissamme ja teoissamme.

Oma matkani erillisyydestä ykseyteen ja itseni arvostamiseen ja rakastamiseen on opettanut minulle paljon. Nyt olen valmis auttamaan sinua samalla matkalla. On helpompaa suunnistaa viidakossa, kun oppaana on joku, joka on jo löytänyt tien ulos.

Energiahoito ja henkinen elämäntaidon valmennus:

Energiahoito ja henkinen elämäntaidon valmennus täydentävät toisiaan saumattomasti. Hoidamme sekä menneisyyden taakkoja ja samalla rakennamme uutta, positiivisempaa elämää tästä hetkestä eteenpäin. Se toimii kuin tietokoneen siivous: haittaohjelmien putsaus ja uusien, parempien ohjelmien asentaminen. Ja sen jälkeen uusien järjestelmien opettelu ja käyttöönotto.

Energiahoito:

Olen kouluttautunut Suomen Energiahoitajien kautta Body Mind Energy Balancing Method -hoitajaksi. Olen tehnyt kaikki 3 koulutustasoa.

  • Hoidan:
  • Fyysistä kehoa: Kiputilat, virheasennot, jäsenkorjaus…
  • Energiakehoa: Aura ja chakrat ja erilaiset niissä majailevat, putsausta vaativat
  • energiat.
  • Tunnekehoa: EFT Tapping, Inner Child Work, tunnelukkojen avaaminen ja
  • vapauttaminen.
  • kaikkea mitä hoidossa nostetaan esiin.

Hoito toimii aina korkeamman viisautesi ohjauksessa, eli hoidossa ei pakoteta mitään mihin keho ja mieli eivät ole valmiita.

Henkinen Elämäntaidon Valmennus:

Elämäntaidon valmennuksessa keskitymme sinulle tärkeään tavoitteeseen/ teemaan. Pyrimme analysoimaan ongelman ytimen ja löytämään siihen ratkaisun. Sen jälkeen teemme suunnitelman, miten toteutamme tarvittavat muutokset.

Kyse ei ole pelkästään asioiden saavuttamisesta, vaan kasvumatkasta. Keneksi sinun pitää kasvaa, jotta saavutat tavoitteesi? Pyrimme myös tarkatelemaan elämäntilannettasi ja menneisyyttäsi korkeammasta perspektiivistä. Mitä oppeja olet saanut matkasi varrella ja mitä voit oppia tästä hetkestä? Elämäntaidonvalmennus on järkevintä ottaa sarjoina. Esimerkiksi 3 tai 5 kerran paketteina.

Yhteystiedot: