merja kallunki

Myofascial Energetic Release MER hoito

Olen jo vuosia ajatellut, että kokemukset ja traumat jäävät kehotasolle. Käydessäni vuosia sitten traumaterapiassa ymmärsin, etten todella koskaan voi olla vapaa ellen vapauta traumoja ja kokemuksia kehotasolta. Omat traumakokemukseni olivat suurimpia opettajiani. Joka kerta, kun kehosta laukesi traumareaktio, kyse oli sekunnin murto-osista ja joka kerta ymmärsin, että mun oli mentävä vielä syvemmälle. Kun trauma laukeaa kehosta, tietoisella mielellä ei ole kovin paljon mahdollisuutta toimia, sillä kyse on hermostosta. Toki traumapsykoterapiasta sain valtavan paljon tietoa mielelle ja se on tärkeä osa kokonaisvaltaista työtäni myös asiakkaan kanssa.

Hoidossa pyritään vapauttamaan kehoon jäänyttä energiaa

Myofascial Energetic Release MER-hoidossa pyritään vapauttamaan kehoon jäänyttä energiaa. Kyseessä on ainutlaatuinen tekniikka, joka auttaa lievittämään kipua ja mahdollistaa kehon luonnollisen kyvyn tasapainottaa itsensä hengityksen, kosketuksen ja liikkeen avulla. Hoidossa käsitellään lihasfaskioita. Keho hakeutuu aina harmonian tilaan, mikäli siihen annetaan mahdollisuus.

Olen käynyt Trauma to Trust koulutuksen, joka on Myofascial Energetic Release koulutus traumafokuksella. Kaiken kaikkiaan MERin hoidollinen näkökulma tukee vahvasti omaa ajatustani siitä, että traumat ja alaspainetut kokemukset jäävät kehoon.

Miten MER hoito tehdään?

Hoito tehdään joko maton päällä lattialla tai hoitopöydällä, ja yhdellä hoitokerralla voidaan käsitellä pää, niska, selkä, lantio tai pallea. Hoitoalueen voi itse valita tai voin valita sen asiakkaan puolesta Body Readingin perusteella. Body Reading on menetelmä, jossa havainnoi fyysisen kehon asentoa ja linjausta (käytän muun muassa Reichian hahmoterapiaa), kerron, mitä näen ja pohditaan yhdessä resonoiko kertomani asiakkaan kokemukseen.

Varsinainen hoito tehdään kuten hieronta, mutta siinä käsitellään faskioita ja toisin kuin hieronnassa, asiakas pysyy läsnä hengityksessä, kosketuksessa, tunteissa ja kehon tuntemuksissa.

Hoidon hinta

Yksi hoito (max 90 min) maksaa tällä hetkellä harjoitushoitona 65 e (norm 120 e)

Tervetuloa kokeilemaan ainutlaatuista hoitoa!

Lue myös Merjan Open your Body hengitystyöskentely hoidosta.

Tutustu Merja Kallunkiin tästä.

Yhteystiedot

Varaa hoito 0400-316541 tai email Merja.rp.kallunki@gmail.com