markkinointipalvelut

Markkinointipalvelut

Taikavoimien perustajilla Heidillä ja Sarielinalla on pitkä osaamishistoria markkinointiviestinnästä ja tapahtumien konseptoinnista.

Meillä on laaja osaajajoukko apunamme valokuvaajia, sisällöntuottajia, tapahtumatuottajia sekä tekniikkayrityksiä.

Sisällöntuotanto

 • Markkinointipaketti 1 palveluistasi / tapahtumastasi 50€+alv / sisältö tulee valmiina. Sisältää Facebook tapahtuman luonnin Taikavoimien sivulle sekä Instagram postauksen kanavassamme.
 • Markkinointipaketti 2 palveluistasi / tapahtumastasi 100€+alv / me tuotamme sisällön toiveesi mukaan. Sisältää Facebook tapahtuman luonnin Taikavoimien sivulle sekä Instagram postauksen kanavassamme.
 • Lue myös tarjontaamme näkyvyydestä Kollektiivissa sekä mediassa tästä.
taikavoimat perustajat
Kuva: Henri Sinisalmi

Näkyvyys Kollektiivissa ja mediaosiossa

Kollektiivi on osio palveluntarjoajille ympäri Suomea, johon myymme mainostilaa. Lukijat voivat suodattaa hakutuloksia palveluntarjoajien osalta etsimällä esimerkiksi kaikki sivustolla näkyvät energiahoitajat tai osteopaatit. Mediaan on mahdollista ostaa vieraskirjoituspaikka ja tuoda omaa osaamistaan esiin. Viimeistelemme sisällöt hakukoneoptimoinnin näkökulmasta ja jaamme somekanavissamme. Kauttamme saatavissa myös koko sisällöntuotanto toimintasi esittelystä.

Vuosinäkyvyys Kollektiivissa

 • Yrityksen esittely
 • Kuva
 • Linkki kotisivuille ja somekanaviin
 • Tarjous voimassa 31.12.2022 / Hinta 89.52 + alv = 111€
 • Toimita esittelyyn tulevat tiedot / kuva ja laskutusosoite heidi@taikavoimat.fi

Artikkeli Taikavoimat mediassa

Haluatko kirjoittaa oman yrittäjätarinasi tai asiantuntija-artikkelin osaamisalastasi sivustollemme? Olemme hakukoneoptimoinnin ammattilaisia ja viimeistelemme tekstisi hakukoneystävälliseksi. Autamme tarvittaessa Royalty free kuvien etsimisessä. Jaamme artikkelin kanavissamme. Ulkopuolinen linkki parantaa myös sinun omien sivujen hakukonelöydettävyyttä, joten artikkelista on pitkäaikaista hyötyä toiminnallesi.

 • Hinta 150€ + alv = 186€ / artikkeli, jonka tuotat itse.
 • Artikkelin teeman tulee sopia Taikavoimien energiaan ja arvoihin.
 • Kysy tarjous useamman artikkelin sarjasta.

Me tuotamme sisällön puolestasi

Meiltä voi tilata myös artikkelin tuotannon avaimet käteen palvelulla. Haastattelemme sinut ja koostamme sisällön toivomallasi viestillä.

 • Sisällöntuotannon ammattilaisen kirjoittama artikkeli palveluistasi 250€+alv.
 • Pidätämme oikeuden tarkistaa artikkelin sisällön ennen julkaisua.
 • Artikkelin teeman tulee sopia Taikavoimien energiaan ja arvoihin.
 • Toimita valmis teksti ja laskutusosoite heidi@taikavoimat.fi

Youtube videot ja podcastit

Taikavoimien Youtube -kanava on perustettu juuri ja rakennamme sinne kiinnostavia luentoja ja haastatteluita. Kysy lisää sarielina@taikavoimat.fi.

Tapahtumamarkkinointi

Lue lisää tapahtumapalveluista tästä.

Vaikuttajamarkkinointi

Heidi on toiminut vaikuttajamarkkinoinnin parissa vuodesta 2013 toimien itse vaikuttajana sekä koordinoimalla asiakkaille vaikuttajamarkkinointikampanjoita. Hän on toteuttanut satoja kampanjoita tuloksellisesti sosiaalisen median kanavissa. Voit ostaa konsultointia ja hoitaa itse vaikuttajakampanjoita tai ulkoistaa kampanjan hoitamisen Taikavoimille.

Referenssi: ”Heidi on koordinoinut viestintätoimisto Riannon asiakkaille vaikuttajamarkkinointikampanjoita. Hän on nopea ja tehokas sekä sitoutuu projektien läpivientiin 100%. Heidi on etsinyt sopivat vaikuttajat kampanjoihin ja hoitanut yhteydet sekä sopimusasiat vaikuttajien kanssa. Lisäksi hän on tehnyt kampanjan julkaisusuunnitelmat. Pitkä kokemus markkinointiviestinnässä näkyy kaikessa tekemisessä. Heidin kanssa on helppo toimia. Hommat hoituvat aina sovitusti: aikataulut ja kustannusarviot pitävät.”
Riitta Auvinen, Toimitusjohtaja, Rianno Communications

Kysy lisää markkinointipalveluista heidi@taikavoimat.fi / 0504391075