human design

Pro Level Human Design

by HUMAN DESIGN FINLAND – the self love club

RESONOIKO HUMAN DESIGN? Ihanaa, olet turvallisessa paikassa. Olen tutkinut, elänyt, opiskellut, opettanut ja avannut tietoisuuttani HUMAN DESIGN puitteissa vuodesta 2008. Generator 4/6, Cross of Maya.

Elämä on täydellistä! Haluatko, että sinunkin elämä on? Human Design on avain siihen. Se vaatii vain vastuun ottoa itselle ja sen avulla suuren määrän vapautta.

We each have our own GPS and it is hardwired to the universe.

HUMAN DESIGN ON TIEDETTÄ YKSILÖN ERILAISUUDESTA. Se ei ole uskomusjärjestelmä vaan puhtaasti matemaattisen looginen, todellinen tietoisuus työkalu nostamaan värähtelyäsi mekaanisesti, lisäksi se on kaunis matka lähemmäs itseäsi ja omaa totuuttasi – day by day. Se voi viedä tajuntasi ihan uudelle tasolle oman ja elämän geometrian ymmärtämisessä.

Jokainen asiakkaani on ollut lähtökohtaisen helpottunut sessionsa jälkeen. Faktasta, että onkin OK rakastaa itseään juuri sellaisena kun on. Se on kaunis lahja elämässä! Fundamentaalinen itserakkaus.

HUMAN DESIGN antaa sinulle yksilölliset käytännön ohjeet miten elää juuri sinuna, juuri tätä hetkeä, tehdä itsellesi uniikisti korrekteja päätöksiä. Tulla sinuiksi tunteidesi, ajatusmalliesi, eriskummallisuutesi ja energiasi kanssa.  Se (voi) vapauttaa sinut jatkuvasta mielen kontrollin tarpeesta, vaiheilusta ja pähkäilystä ja tuo tilalle luottamuksen maailman kaikkeuden viisauden kuunteluun. ELÄMÄ KANTAA JOS SEN ANTAA KANTAA.

Human Design antaa konkreettinen kehoosi ja itsesi käyttöoppaan. Human Designin loppuunsa loogisen ja syvän tieteen piirtämän kuvan avulla on helpompi tarkastella maailmaa, arkea, itseään ja ihmissuhteita – turhautumatta, katkeroitumatta, suuttumatta ja pettymättä.

1 SESSIO riittää muuttamaan maailmasi vähemmän tökkiväksi ja hyväksyvämmäksi – helpommaksi. Saat käteesi neuvot ja näkemyksen omasta strategiasta ja auktoriiteetistäsi – ja voit päätös päätökseltä linjautua itsesi kanssa luonnollisemmin. 1 sessio auttaa suuresti hyväksymään ja rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kun sinä olet. Pääset tietoisemmaksi ja lähemmäs itseäsi ja sitäkautta elämää. Ei enää muotteja ja ’pitäisi olla’ ajattelua <3 Viedään sun tietoisuus uudelle tasolle, kiitos.

TAUSTALLA 15 VUODEN S&A (strategia&auktoriteetti) kokemus Human Designin kanssa, valtava kokemustieto ja vuosien koulutus sekä opiskelu. Näen karttojen läpi, vähän syvemmälle, elämän ja sinut karttojen takana. Olen järjestänyt ja osallistunut kursseihin Suomessa tuoden pro level puhujat ulkomailta jo 10 vuoden ajan ja ulkomailla vuosien ajan. 10 vuotta olen tehnyt sessioita valtavalle määrälle ihmisiä. Olen 4/6 ja operoin networkini kautta. Olen käynyt kymmeniä kursseja Jovian Archive, Ranskassa ja Ibizalla Suomen lisäksi, ja kohdannut satoja ellei tuhansia Human Design ihmisiä. Variable & Primary Health System -osaaminen.

Kaikki on kuitenkin niin yksilöllistä, että laita viestiä niin katsotaan miten voin auttaa? 

sarielina tienhaara

Hinnat

  • PRO LEVEL HUMAN DESIGN sessio 90-120min zoom 150€ – live 200€
  • alle 18v & reflectors – kysy special price!
  • Q&A tuntivastaanotto 60min 100e
  • VARIABLE/PHS sessio 60min 75€

(Hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut +alv 24%)

LOVE YOURSELF & FOLLOW YOUR S&A

Kysy lisää: Sarielina@taikavoimat.fi / 044 311 8173

Lue Sarielinasta tästä.

”The Accuracy of Human Design

We are constantly being generalized. We look out at the vastness of what is presented in this era as so-called ’spiritual,‘ and the ways to spirituality, and all the paths to spirituality. I’ve been in this movie a long time, and every path is interesting, but it doesn’t mean they bring you to transformation. They take you on a journey that rarely belongs to you. We have a real dilemma in the nature of the world we live in. It’s something I recognized at the very beginning of my process when I was first introducing Design in the late 1980s at its most primitive level. What struck people, or at least the feedback that I got in that era, was the uncanny accuracy.

I don’t think you can experience this knowledge without the spooky feeling that the thing that happens to you when you check the transit, or whatever the case may be, there is this uncanny accuracy that is there. Human Design, at least in terms of how it was given to me, is an absolute of the maya. It‘s an interesting statement; it‘s an absolute of the maya. We live in an illusion. This is the way the illusion works. And this uncanny accuracy that people who have experienced other systems, whatever they may be, whether they are allopathic, psychological or new agey, the reality is that, in one way or another, they are always generalized. This is what makes Human Design so different.”

Ra Uru Hu

— HUMAN DESIGN FINLAND on itsenäinen toimija Taikavoimien brandin alla —

human_design_finland