merja kallunki

Open your Body Hengitystyöskentely

Tervetuloa tekemään hengitystyöskentelyä Taikavoimien tilaan parittomien viikkojen maanantaisin klo 12-20 (päivällä yksilötyöskentelyä, illalla ryhmä) ja parillisten viikkojen torstaisin klo 16-20 (mahtuu ryhmä ja yksilö).

Maanantain ryhmässä alkaa klo 17 ja maanantaisin tehdään Movement-meditaatio ennen hengitystä. Movement kestää 30 min ja se avaa kehoa ennen hengitystyöskentelyä. 

Maanantain ryhmä kestää 2,5 tuntia. Torstaina ryhmä alkaa klo 16 ja siinä laskeudutaan suoraan istumameditaatioon ja sitä kautta matolle ja torstaina on harjoitus lyhyempi kestäen 2 tuntia. (HUOM. molemmat ryhmät vaativat kontaktin, koska ryhmät ovat olleet viime aikoina täynnä nii ota yhteys ja kysy mahdutko mukaan)

Varsinainen hengitysharjoitus kestää tunnin, joka sisältää 45 minuuttia aktiivista hengitystä ja 15 minuuttia rentoutusta, mutta varataan työskentelyyn 2-2,5 tuntia alku- ja loppukeskustelujen mahdollistamiseksi.

Hengityksessä on ikuisuus. Tämä hengitysharjoitus on länsimaalaistettu harjoitus ja on täysin turvallinen vaikuttaen vain yhteen osa-alueeseen.

Hinta

  • Yksilötyöskentely 95 €
  • Ryhmätyöskentely 35 € / henkilö.

Hengitys on silta fyysisyyden ja henkisen aspektin välillä.

Hengitys on silta fyysisyyden ja henkisen aspektin välillä.

Hengityksellä hapen ja hiilidioksidin suhde elimistössä muuttuu ja hengityksen avulla on mahdollista saavuttaa ei-tavanomaisia tietoisuuden tiloja. Hengityksessä saattaa nousta kokemuksia mielen kätköistä eli puhutaan niin sanotusta katalyyttisesta kokemuksesta. Hengityksen myötä tietoisuuden tila muuttuu, vaikkakin päivätietoisuus säilytetään koko ajan. 

Voimakkaan, tietoisen hengityksen avulla on mahdollista saavuttaa tietoisuuden tila, jolla on parantavaa ja muutosvoimaista potentiaalia.  Hengitys on silta fyysisyyden ja henkisen aspektin välillä. Hengitys kulkee mukana koko elämän, syntymän hetken ensimmäisestä henkäyksestä kuolemaan viimeiseen hengenvetoon. 

Hengityksen avulla voidaan hallitusti kohdata elämän traumaattisia kokemuksia. Hengitys on myös vahvasti yhtä elämänenergian kanssa, ja kuoleman koittaessa elämänenergia pakenee, samoin hengitys. 

Oletko muuten koskaan ollut kuolevan ihmisen vierelle? Ollessani kuolevan isäni vierellä tunsin, miten hengityksen vuorottelu ja sen ikuisuus ovat vahvemmin läsnä kuin koskaan aiemmin.

Hengitystyöskentelystä kirjattuja hyötyjä:

  • Rentoutuminen
  • Negatiivisten ajatusten väheneminen
  • Lieventävä vaikutus ahdistukseen
  • Tunnetason eheytyminen
  • Parempi itsetietoisuus. 

Hengitysharjoituksen avulla voi olla mahdollista saavuttaa tyyni olo, joka auttaa rentoutumaan ja saavuttamaan rentoutta entistä enemmän myös arjessa. Säännöllisesti hengitysharjoituksiin osallistuneet ovat myös kuvanneet, että harjoitusten avulla voi olla mahdollista päästä eroon negatiivisista ajatuksista ja pessimistisen ajattelun kierteestä.

Hengitystyöskentely on kehollinen työskentelymuoto, jota on vaikea sanallistaa riittävän hyvin. Toivottavasti pääset itse kokemaan sen voiman.

Ohjaan hengitystä ja energiaa koko työskentelyn ajan.

Yhteystiedot

Jos työskentely resonoi, laita viesti 0400-316541 tai email Merja.rp.kallunki@gmail.com

Alla pari asiakkaan palautetta:

”Eivät [ohjaajat] todellakaan sinua turhaan suosittele. Kiitos aivan upeasta hengitysharjoituksesta, se oli jotain itselle ennenkokematonta. Todella taitavasti luet ja osaat luotsata ohjattavaasi, vaikka heittäytyminen ei ole luontaisesti osa minua, oli kaiken aikaa turvallinen olo. Vahva suositus kokeilemaan tätä!”

”Merja osasi ohjata niin lempeästi ja herkästi minua lukien, että olo oli kaiken aikaa turvallinen ja mieli kyllä tyhjeni, niin syvää yhteyttä itseeni en ole ehkä koskaan kokenut. Sanat eivät riitä kuvaamaan sessiota. Se on vain sellainen, joka pitää itse kokea”
Taija, yksilöhengitysharjoitus

”Kävin viime viikolla Merjan ryhmähengityshoidossa ja kokemus oli huikea. Hengityksen ja hoidon aikana käsittelin traumaani, jonka purkaminen on ollut viime aikoina pinnalla. (Hengityksen jälkeen) ahdistus oli lieventynyt pois ja koin sellaista rauhaa, jota en edes tiennyt olevan olemassa!”
-Henna-Mari, Taikavoimien tilassa tehty ryhmähengitysharjoitus