hannu hyttinen

Hannu Hyttinen

Olen Hannu Hyttinen, tietäjä-parantaja, Reiki Master opettaja, Diplomi Pranic Healer, CST kraniosakraalihoitaja, jäsenkorjaaja, erikoishermoratahieroja, koulutettu hieroja, BSc, meditaatio-ohjaaja, aurakuvaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja.

Olen erikoistunut tekemään tehokkaiksi todettuja hoitoja, joilla todella on vaikutusta hyvinvointiin kaikilla tasoilla (fyysinen, mentaalinen, emotionaalinen ja henkinen). Ihmistä on hoidettava kokonaisuutena, kun halutaan kestäviä ja hyviä tuloksia. Teen kaikkia hoitojani ajatuksella korjata tai parantaa oireiden lisäksi alkusyy sairauksiin ja oireisiin. Silloin hoidon vaikutukset tuntuvat yleensä nopeasti kipujen lievenemisenä ja tulevaisuudessa ne voivat jopa korjaantua pysyvästi. Keho on ohjelmoitu parantamaan itsensä ja hoidoilla autetaan ja tuetaan sitä. Hoitoja jo vuodesta 2005.

Tehokkaasti ja nopeasti vaikuttavia hierontahoitomuotoja teen useita erilaisia, kuten jäsenkorjauskraniosakraaliterapiahermoratahieronta ja klassinen hieronta. Näillä hoitomuodoilla saa avattua jumiutuneet lihakset ja niihin kertyneet energiatkin, jotka ovat olleet paranemisen esteenä. Hierontahoitoja voi sopivalla tavalla yhdistää energiahoitoihin vieläkin tehokkaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Energiahoidot perustuvat fysiikan tuntemiin lainalaisuuksiin; kaikki on energiaa, sitä voi muuntaa ja siirtää, sekä resonanssin ja värähtelyn lakeihin. Olen itse tutkinut vuosia niiden toimintaa monin tavoin ja erittäin vakuuttunut niiden vaikutuksista jokapäiväiseen elämään ja sairauksista paranemiseen. Energiahoitojen käytettävyys on laajaa, koska niitä voi saada myös kaukohoitona puhelimitse tai ilman. Yleisin ja vaikuttavin energiahoidoistani on Tietäjäenergiahoito, sillä siitä voi saada apua hyvin monenlaisiin asioihin.

Tervetuloa kokemaan vaikuttavia uuden ajan hoitoja, perinteisiä hoitoja, uusia elämyksiä, syvällistä rentoutumista, vapautumista menneisyyden traumoista, tietoisuuden laajentumista tai saamaan apua ja neuvontaa kaikenlaisiin elämän haasteisiin!

Valoisin terveisin, Hannu

puh: 040 526 1502 (ajanvaraus ma-pe klo 9-17)
email: hhyttinen(at)hotmail.com
www-sivut: www.hannuhyttinenhealing.fi
blogi: http://shamaaninmatkassa.blogspot.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/parantaja.Hannu.Hyttinen/

HOITOPAIKAT:

PORVOO: PORVOON HYVINVOINTIKESKUS, Oma hoitohuone, ovi 4

Tornipolku 10, 04600 Porvoo. Gammelbackan ostarialueella (ent. terveyskeskus, ison parkkialueen vas. etukulmassa). Ilmainen pysäköintialue on ison parkkialueen vas. etukulmassa keskuksen edessä. Hoitoaikoja on tarvittaessa klo 19 asti. Huom! Pääovi on auki yleensä n. klo 16 asti. Sen jälkeen tulen avaamaan oven.
Kartta: Google maps
Aukioloajat: MA-PE klo 10-18. LA ja SU Reiki-kurssit.

HELSINKI: TAIKAVOIMAT, hoitotila

Mannerheimintie 162, Helsinki. Sisäänkäynti on katutasossa Mannerheimintien puolella. Huom! Hoitolassa ei ole odotustilaa, joten on hyvä tulla vasta lähellä hoitoajan alkua. Ulko-ovi on yleensä lukossa hoitojen aikana. Lähellä on 2h ja 4h kiekkoparkkipaikkoja.
Kartta: Google maps
Aukioloajat: joka toinen PE klo 15-19.