Bioresonanssimittaus

Taikavoimissa sinua palvelee Dipl. ravintoterapeutti, ThetaHealer® Eeva-Maria Varpio

Bioresonanssimittaus on täysin ei-invasiivinen, kivuton ja turvallinen tapa saada tietoa kehosta ja terveyden eri osa-alueista. Se sopii kaikille muille, paitsi henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai raskaana oleville.

Käyttämäni Asyra Pro bioresonanssilaite sisältää suuren määrän erilaisia testejä, joilla voidaan saada hyvin tarkkaa tietoa siitä, mikä kehossa on epätasapainossa. Mittauksella saadaan tietoa kehon tilasta ja toiminnoista esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta: 

  • vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappo- ja aminohappotasot 
  • allergiat ja ruoka-aineyliherkkyydet 
  • suoliston häiriötilat (dysbioosi, entsyymipuutteet jne.)
  • hormonitoiminnan arviointi 
  • ympäristön toksiinit, raskasmetallit ja homeet 
  • emotionaalisista stressitekijöistä

Alkuhaastattelussa kyselen sinulta ruokavaliostasi, käyttämistäsi ravintolisistä ja elintavoistasi. Laajassa mittauksessa keskustelulle on enemmän aikaa.

Mittauksen lopuksi saat kirjallisen raportin tuloksista (englanniksi) ja suomenkieliset ohjeet ruokavalio- ja elämäntapamuutoksiin, kehoa rasittavien aineiden vähentämiseen sekä epätasapainotilojen korjaamiseen vitamiineilla, hivenaineilla, probiooteilla ja rasvahapoilla.

Vitamiini-hivenainemittaus

Mittaa 16 vitamiinia, 18 mineraalia, 22 aminohappoa, 7 rasvahappoa, kuidun ja ruoansulatusentsyymien puutokset.

Kesto 45 min, 50€

Vitamiinit ja ruoka-aineyliherkkyydet 

Testataan yliherkkyyttä mahdollisesti aiheuttavat ruoka-aineet sekä vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden, rasvahappojen ja aminohappojen tarvetta. Monet ruuansulatuselimistön ongelmat ovat toiminnallisia, joissa bakteeri-epätasapaino, ruuansulatusentsyymien puutokset ja ruoka-aineyliherkkyydet ovat isossa roolissa. Näitä mittaamalla voidaan ongelmiin puuttua mm. ruokavalion avulla. 

Kesto 1 h, 90 €

Laaja mittaus 

Sisältää vitamiini-, hivenaine-, rasvahappo- ja aminohappo-puutokset, ruoka-yliherkkyydet, tietoa raskasmetallikuormituksesta, suoliston kunnosta, toksiineista, homeista, viruksista, bakteereista, hormonaalisesta tasapainosta, tunnelukoista ja monista muista.

Kesto 1,5 h 126 €

Tarkistusmittaus

Kesto 1 h, 90 €

Puhelin: 044 450 2205
Sähköposti: info@ravintoevita.fi