astrologia

Astrologia

Minä olen Seppo Tanhua. Olen toiminut ammattiastrologina jo yli 30 vuotta. Teen astrologisia livetulkintoja täällä Taikavoimien tiloissa noin kerran kuukaudessa. Aikavarauksia voi tehdä oheisesta linkistä. Tulkinnassa käsittelen lähinnä karttasi karmallisia aspekteja, jotka kertovat tämänkertaisen elämäsi suurimmista henkisistä lahjoistasi ja niitä mahdollisesti rajoittavista uskomuksista, joista vapautuminen on helpompaa, kun tiedostaa edellisten elämien takaa vaikuttavia tekijöitä. Karttatulkinnan lisäksi astrologisessa istunnossa käsitellään aikaa ja sen syklejä henkilökohtaisella kartallasi noin kolme vuotta eteenpäin. Kyse ei ole ennustamisesta, vaan ennemmin aikamatkustuksesta tulevaisuuteen, joka helpottaa omien ideoiden ja suunnitelmien kohdistamista etukäteen sellaisiin juttuihin, jotka tällä hetkellä tuntuvat kiehtovilta.

Astrologia itsessään on yksi ikivanhoista esoteerisista opeista, jotka kaikki perustuvat pyhään geometriaan ja symboliikkaan. Kartan tutkiminen ei ole pelkkää tekniikkaa, vaan ennemmin kartan symboliikan yhdistämistä tulkittavan persoonaan ja olemukseen. Teen tulkinnat aina enemmän intuitioon kuin tekniikkaan perustuen, mutta kunnioitan samalla pyhän geometrian viisautta. Astrologinen tulkinta on tulkitsijan ja tulkittavan yhteinen matka elämän syvempään todellisuuteen, jota ei voi tieteellisesti todistaa oikeaksi eikä vääräksi. Ainoa tulkittavalle jäävä totuus on se minkä hän itse ymmärtää ja omaksuu tulkinnan aikana. Samalla tavalla jokaiselle jää itselle ratkaistavaksi millä tavalla käyttää saamaansa ajankuvaa hyväkseen.

Saat tulkinnan itsellesi videotallenteena muistitikulle. Näytän tulkinnan kestäessä kartalta, mistä puhun ja siksi tulkinta avaa kokonaan uuden näkymän myös astrologian itsenäiseen harrastamiseen. Huomaat, että tulkinta tosiaan perustuu tarkkaan syntymäaikaasi ja voit tarkistaa symboliikan toimivuutta myös muilta astrologeilta niin halutessasi. Tulkinnan kesto on noin 50min.

Tervetuloa!

Varaa aika tästä