eeva-maria varpio

Eeva-Maria Varpio

Evita on perustettu vuonna 2012 ja tarjonnut siitä asti ravinto- ja hyvinvointivalmennuksia. Evitassa sinua palvelee Eeva-Maria Varpio.

Olen vuosien aikana opiskellut useita tekniikoita ja menetelmiä, joiden avulla voidaan lievittää stressiä, tasapainottaa kehoa ja vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdistelen palveluissani kaikkea osaamistani funktionaalisesta ravitsemuksesta, fytoterapiasta, bioresonassiterapiasta ja ThetaHealing -tekniikasta. Ammennan tästä kaikesta intuitiivisella otteella.

Ravintovalmennuksissa lähtökohtani on lempeä, yksilöllinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Tavoitteeni on aina löytää syy(t) ongelmiesi taustalta. Nämä voivat olla biokemiallisia kuten esimerkiksi jonkin hivenravintoaineen puutos, huonot ruokailutottumukset, suoliston bakteerikannan epätasapaino tai hormoniepätasapaino, mutta myös tunneperäisiä kuten rajoittavat ajatukset ja uskomukset itsestä, käsittelemättömät ja tukahdutetut tunteet tai periytyneet käsitykset ja toimintamallit. Keho kätkee sisälleen niin paljon dataa elämämme varrelta!

Ennen omaa elämänmuutostani tein 12 vuoden uran kaupan alan palveluyrityksessä suuressa pörssiyhtiössä ympäristö- ja henkilöstöjohtamisen parissa. Koulutukseltani olen KTM, diplomiravintoterapeutti (Terveysopisto Salus), sertifioitu Passion Test ja Mastery of Self-Love fasilitaattori sekä ThetaHealer®. Parhaillaan opiskelen Janet Bray Attwoodin Master Trainer ohjelmassa. Tässä ohjelmassa olen perehtynyt itsensä rakastamisen taitoon ja menetelmiin sekä siihen miten tärkeää on tuntea elävänsä merkityksellistä elämää. Olen syventynyt myös Byron Katien the Work -menetelmään. Tavoitteenani on auttaa sinua kukoistamaan omana itsenäsi ja voimaan hyvin nahoissasi. 

Taikavoimissa otan vastaan yksilöasiakkaita ravintovalmennuksiin, bioresonanssiterapiaan, ThetaHealing® -valmennuksiin sekä pidän The Passion Test ja Self Love workshoppeja ryhmille.

Lue lisää ja katso hinnat (sis. alv 24%) ravintovalmennuksista, bioresonanssiterapiasta, ThetaHealingistä® ja workshopeista.