Luova Sielu

LuovaSielu

LuovaSielun sydän on taiteen luomisessa. Maalaan intuitiivisesti värikkäitä ja tunteita välittäviä tauluja, suunnittelen taiteeni kautta kuoseja erilaisiin tuotteisiin ja toteutan palveluna luovia projekteja. Olen vastikään saanut päätökseen markkinointiviestinnän opintoni ja parhaillaan perehdyn graafisen suunnittelun maailmaan. Pystyn siis toteuttamaan erilaisia luovia, yksilöllisiä ja taiteellisia projekteja esimerkiksi yrittäjien tarpeisiin.

Muutama sana minusta

Nimeni on Anniina Anttila ja olen intuitiivinen taiteilija LuovaSielu. Intuitio ja luovuus ovat tärkeimmät voimalähteeni kaikessa mitä teen. Löysin jokunen vuosi sitten sieluni tarkoituksen luoda ja etenkin taidetta. Luovuus on minulle rajatonta ja ideoita tuleekin kuin annettuna. Ajattelen sen olevan universumin tapa viestiä, että oikealla polulla ollaan. Opettelen ja kokeilen intohimoisesti kaikkea uutta. Kuten myös kuvastani huomaa, värit ovat tärkeitä ja taiteen luominen on ulottunut siihenkin, että maalaan itseni aina silloin tällöin. Tämä on tuonut kaikkeen tekemiseen rohkeutta ja itse maalausprosessi on aina hyvin vapauttava. Mielestäni tärkeimpiä elämän oppeja on oppia rakastamaan itseään täysin ja olen huomannut, että se on myös ratkaiseva tekijä siihen, että voi löytää oman sielunsa tarkoituksen ja rauhan olla se kuka sisimmässään on.

Intuitiiviset ja värikkäät taulut

Tauluja maalaan intuitiosta käsin ja maalatessa siirryn automaattisesti meditatiiviseen tilaan ja taulun valmistuttua kytkeyden vielä erikseen korkeavärähteiseen pyyteettömän rakkauden energiaan, joka välittyy tauluun ja sitä kautta vastaanottajalleen. Tauluissani on aina muutenkin jotain parantavaa energiaa ja ne värähtelevät voimakkaasti. Maalaan keskikokoisia ja isoja tauluja ja käytän maalaamiseen akryylivärejä. Myös tilaustyöt ovat mahdollisia.

Tauluistani pystyy myös kokoamaan energisoivan näyttelyn tai luomaan tiettyä tunnelmaa esimerkiksi johonkin tapahtumaan.

Kuosien suunnittelu

Noin puolitoista vuotta sitten minulle näytettiin välähdyksenä unessani yksi tuote, johon oli laitettu taidettani. Se oli itselleni selkeä merkki jota seurata ja kesän 2022 aikana olenkin, kaiken opiskelun jälkeen, luonut jo useita kuoseja. Ne syntyvät pääosin akvarelliväreillä ja inspiraation niihin saatan saada luonnosta, väreistä, erilaisista muodoista jne. Taiteeni on kuitenkin aina intuitiivista, eli en maalaa mallista.

Kuosejani on saatavilla erilaisiin tuotteisiin painettuna online kauppojeni kautta, jotka toimivat ns. print-on-demand periaatteella (lisätiedot löytyvät nettisivuiltani). Kuosien lisensointi on myös mahdollista ja minulta voi myös tilata erikseen kuosin suunnittelun.

Luovat projektit

Nämä projektit voivat pitää sisällään monenlaisia asioita, kuten erilaisten materiaalien luomista tai nettisivujen visuaalisen ilmeen toteuttamista. Tavallaan kaikesta voi luoda taidetta ja taiteen kautta voi löytyä upeita värimaailmoja esimerkiksi yritysten tarpeisiin.

Yhteystiedot
art@luovasielu.com
050 440 8390

Nettisivu: https://www.luovasielu.com
FB: https://www.facebook.com/luovasielu.art
TikTok: https://www.tiktok.com/@luovasielu.art
IG: https://www.instagram.com/luovasielu.art