kvanttijooga

Esoteeriterapia ja Kvanttijooga

Esoteeriterapia – Uuden ajan energiahoito

Esoteeriterapia on osa tulevaisuuden lääketiedettä, jossa kaikki perustuu energian hallintaan kehossa. Hoidon keskiössä on esoteerinen, kokonaisvaltainen solutason ja kehon ymmärrykseen perustuva tieto ja tiede. Kanavoimalla parantavaa energiaa puretaan solumuistiin tallentuneita, joskus jopa haitallisia koodeja ja kerrostumia. Hoidon tarkoitus on vapauttaa niin keho kuin sielukin kerrostumista, mitkä ovat kaikkien oireiden ja sairauksien takana.

Esoteeriterapia

Kerrostumien ja koodien purkauduttua, ihmisen solu pääsee täyttymään puhtaimmalla energialla; valolla ja rakkaudella. Parantuneen solun värähtelytaajuus nousee optimaaliselle, nykymaailman tasolle ja näin löydetään totuuden ja ykseyden tila ja sitä kautta tie parantumiseen.

esoteeri.com

kvantti jooga

Vapauttava KVANTTIJOOGA kutsuu totuuteen

On aika astua kohti uutta aikakautta. On aika palata kotiin, siihen syvään ja totuudelliseen kokemukseen siitä Kuka Sinä todella olet. Pystyäkseen vapautumaan haitallisista juurisyistä ja niistä johtuvista oireista, tulee ihmisen vapautua eri kerrostumista ja koodeista, jotka usein vääristävät minuuttamme. 

Näitä kerroksia kutsutaan epigeneettisiksi kerrostumiksi ja niitä kertyy runsain määrin nykymaailmassa jo pelkästään elämällä tavallista arkea.

kvantti jooga

Sannan ja teresan avulla uuteen aikaan

Hoidossa Sannan syvästi avaavat ja kehoa hoitava jooga valmistelee sinut vastaanottamaan Teresan tekemän esoteeriterapian. Saat laajasti tietoa mm. ravinnon merkityksestä henkisessä kasvussa, joogan, hengitysharjoitusten ja meditaation antamasta tuesta, sekä kehon ja mielen yhteenpunoutumisesta, astumisesta uuteen aikaan. Ei siis riitä, että hoidat vain yhtä osaa itsessäsi. Uuteen aikaan astumiseen tarvitset sekä kehollisen, että henkisen hoidon, jonka avaimet me sinulle hoidossa ojennamme.

Joogasta vapautunut tila täytetään kirkkaimmalla valolla, kvanteilla eli rakkaudella. 

Näiden erityislaatuisten hoitojen ja hetkien jälkeen olet valmiina loistamaan omaa kirkkauttasi.

Sannaluther.com