taikavoimat

Kollektiivi

Luomme uuden ajan mediayhteisöä, johon kokoamme valovoimaisia yrittäjiä. Yrityksen toimiala voi olla mitä vaan: palvelu, tapahtumapaikka, ravintola jne.

Kollektiivista löydät puhdassydämisiä ammattilaisia, jotka tarjoavat osaamistaan eri puolella Suomea. Kaikki Taikavoimien sivuilla olevat tekijät ja palveluntarjoajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä. Lue Kollektiivin näkyvyydestä lisää mediakortista.

Afrah Al Bayaty

Afrah Al Bayaty

Neuro Change Practitioner- mentaalipraktikko, muutosvalmennus-tavoitteiden ja muutoksen toteutus valmennus. Sisäinen syvä pysyvä muutos.

Mestari Manifestoija. Manifestointivalmennus
Meditaatiot- meditaatiot työkaluina muutokseen ja manifestointiin 
Kuratoidut meditaatiot livenä Zoomin kautta tai nauhoitettuna

lapsen valo

Lapsen Valo ry

Lapsen Valo Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lasten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää lapsille perheineen leirejä, tapahtumia, koulutusta ja tukitoimintaa. Palvelumme on suunnattu perheille, jotka haluavat edistää tietoista läsnäoloa, parantaa tunnetaitoja sekä syventää luontoyhteyttä.

ole vapaa

Ole Vapaa

OLE VAPAA on uuden ajan valmennusyhtiö, jonka tavoitteena on tuoda jokaiselle takaisin yhteys omaan itseensä ja sitä kautta vapaus kuunnella ja toimia omasta sydämmestään käsin ja toimia omana itsenänsä. Vapautua omista mielen rajoitteista ja luoda vaurasta elämää elämän kaikilla osa-alueille, johtaen itse itseänsä ja omaa elämäänsä.

mia maljojoki

Mia Maljojoki, Saraswati Pritam

Mia yhdistää kokemuksensa ja tietonsa muinaisesta jooga taiteesta ja meditaatiosta, lähinnä kundalini joogasta, luodakseen kokemuksen asiakkaalle, ryhmille. Hän palvelee Sat Nam Rasayan-parannuksia läsnä ja etäältä. Mia ohjaa Naisten piirejä Münchenissä, sekä muissa kohteissa ja Zoomissa. Hän työskentelee 1:1 asiakkaidensa kanssa vahvistaen heidän oman itsensä tuntemista ja tietoisuuteen.

annika penttinen

Annika Penttinen

Olen Annika, palautumisohjaaja ja tarjoan palautumisen palveluja Taikavoimat-kollektiivissa. Toimin Etelä-Suomen alueella ja asiakkaani ovat eri-ikäisiä ihmisiä joilla on tarve rentouttaa hermostoaan ja halu ymmärtää sekä parantaa palautumistaan. 

hannu hyttinen

Hannu Hyttinen

Olen holistinen terapeutti, energiahoitaja ja meditaatio-ohjaaja. Autan nopeasti ja tehokkaasti vaikuttavilla menetelmillä vapautumaan menneisyyden traumoista ja kaikista niiden aiheuttamista haittaavista tunteista. Lopputuloksena on jo yhdenkin healinghoidon jälkeen vapaus, ilo, vahvuus ja rohkeus olla oma itsensä. Pysyvästi.